Pagini

marți, 18 august 2009

Masochism creştin - ortodox

Creştinismul este o ideologie defectă, care promovează umilinţa, naivitatea, şi interdicţia judecăţilor morale. Cică să nu judeci pe aproapele tău. Aproapele tău poate să vină să te fure, să te lovească, să te violeze şi să te abuzeze, iar tu nu trebuie să-l judeci. Aceasta este reţeta perfectă pentru implementarea sclaviei, tocmai de aceea a fost adoptată ca religie oficială a Imperiului Roman şi tocmai din acest motiv, actualii stăpâni de sclavi ţin atât de mult la menţinerea acestei religii.

Personajul central al creştinismului, idolul, "modelul suprem de comportament" - Iisus Cristos, este un individ ipotetic, care nu deţine nici un fel de proprietate şi îi sfătuieşte pe toţi discipolii lui să facă la fel, argumentând că păsările cerului nu au proprietăţi şi cu toate acestea trăiesc, bineînţeles o analogie stupidă. Modalitatea principală de a acţiona este refuzul total de-a întreprinde orice fel de acţiune. Mitul lui Iisus ne arată cam ce ar trebui să facem noi în această viaţă: să ne lăsăm bătuţi, umiliţi, crucificaţi, şi ucişi, indiferent de faptul că am fi vinovaţi cu ceva faţă de cineva.

Majesticele învăţături creştine care nu pot fi inspirate decât din creierul defect al unui psihopat masochist, promovează ca valori demne de acceptat şi respectat, următoarele:
- lipsa totală de reacţie la orice abuz sau violenţă la care eşti supus.
- concepţia conform căreia această viaţă, singura pe care o avem, este lipsită de orice importanţă.
- sărăcia lucie şi desfiinţarea dreptului la proprietate

Sclavagismul se potriveşte cu ideologia creştină exact în aceeaşi manieră în care banana lui Ray Confort se potriveşte cu forma gurii credincioşilor:



Creştinismul nu promovează toleranţa şi iubirea, ci splălarea creierului credincioşilor în aşa fel încât aceştia să nu se revolte şi să nu pună în discuţie deciziile stăpânilor de sclavi. Intenţia clară a învăţăturilor "creştine" este de a ucide orice revoltă a celor persecutaţi de către sistem. Iar eu trebuie să joc în aceeaşi horă cu cei care au avut nenorocul să fie infestaţi cu acest virus nemernic.

Păi cu ce-am greşit, ca doar eu nu sunt creştin la cap!

4 comentarii:

  1. Mersi pentru compliment! N-am totusi incertitudini legate de faptul ca Dumnezeu o sa ma vindece - după ce mor, torturandu-ma intru eternitate (in scopuri pur medicale)

    RăspundețiȘtergere
  2. e bine ca te-ai obisnuit deja cu gandul eternitatii in chinuri groaznice.ei bine,am totusi o veste buna ptr tine.nu vei ramane in iad la nesfarsit.nimeni nu o face.de ce>?exista reincarnare.din punctul de vedere al filozofiei hinduse(net superioare crestinismului) in momentul mortii noi mergem intr-adevar in anumite planuri astrale numite superior sau inferior(rai sau iad) dar nu ptr totdeauna,ci ne reintoarcem pe pamant,in alte corpuri,ptr a continua evolutia spirituala.nu ne pedepseste D-zeu o eternitate doar ptr ce am gresit intr-o singura viata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hmm. Mai bine crap odata si bine. Na-s vrea sa ma reincarnez intr-o lacusta si sa vina unul sa ma striveasca cu piciorul apoi in iarba sa ma pasca vacile, sau in mai stiu eu ce. Asa cum sunt lucrurile in momentul de fata sunt ok. De la o vreme omul se plictiseste si de viata.

    RăspundețiȘtergere