Pagini

miercuri, 5 august 2009

Sclavele lui Dumnezeu

Geneza 3:13 Şi Domnul Dumnezeu a zis femeii: "Ce ai făcut?" Femeia a răspuns: "Şarpele m-a amăgit, şi am mâncat din pom."

(Din cauza asta, Dumnezeu devine foarte nervos aici şi...)

Geneza 3:16 Femeii i-a zis: "Voi mări foarte mult suferinţa şi însărcinarea ta; cu durere vei naşte copii, şi dorinţele tale se vor ţine după bărbatul tău, iar el va stăpâni peste tine."
---------------------------------------------------------------------------
Bun. Dragele mele colege de specie, şi mai ales cele dintre voi care sunt credincioase, vă recomand ca în momentul în care vă apucă durerile mai sus numite, să nu vă mai văitaţi, pentru că acestea sunt un dar dumnezeiesc. Probabil că înainte de-a vă face acest cadou, Dumnezeu a făcut şi puţin advertising:

Dureri la naştere -
Doar pentru tine.
Pentru că le meriţi!
Pentru că eşti specială!

Cum să primeşti ceva de la Domnul Dumnezeul tău, care te iubeşte, by the way, şi să te vaieţi din cauza asta. Păi e blasfemie, erezie nici mai mult nici mai puţin. Taci şi suportă! Ceea ce n-am înţeles niciodată, este cum se face că, chipurile, a fost unul, Iisus Cristos, care s-a sacrificat pentru a şterge din cazierul speciei umane păcatul originar, dar femeile tot au rămas cu acest dar dumnezeiesc.
Acum, pentru că Dumnezeu e foarte darnic, nu s-a limitat la atât. A mai lăsat şi ca bărbatul să stăpânească peste femeie. Această micuţă propoziţie a reprezentat secole de-a rîndul principalul suport pentru persecuţia femeilor, pentru ideologia misoginistă şi încă mai este şi în prezent.

Mă uit cu consternare la femeile care îngroaşă rândurile credincioşilor reprezentând un procent majoritar în rândul lor, iliterate fiind în ceea ce priveşte biblia, şi ignorante vis-a vis de următoarele fapte:

Prima ţară care a acordat drept de vot femeilor, a fost Noua Zeelandă, abia în 1893.
În Marea Britanie, femeile cu vârsta minimă de 30 de ani au primit drept de vot în 1918 în urma unei campanii de lungă durată, iniţiată de către John Stuart Mill, filozof şi ateist - deci apostol a lui Anticrist. Abia după cel de-al doilea război majoritatea tărilor au recunoscut femeilor dreptul de vot ca urmare a mişcării raţionaliste şi a campaniilor umaniste, nu a bigoţilor misogini religioşi.
Dacă ar fi după capul acestora, s-ar face cu femeile ce s-a făcut timp de 2000 de ani; ar fi lipsite la dreptul de-a beneficia de educaţie, de carieră, de dreptul de proprietate, de dreptul de decizie asupra propriului trup, dreptul de-a se implica în viaţa politică, etc.

În momentul în care voi mai auzi pe vreuna susţinând ideologia misogin-imoral-mincinoasă numită creştinism, care le-a persecutat atâta timp, nu cred că voi mai putea să spun decat că o merită pe deplin, că îmi este inferioară, şi conform ideologiei pe care o susţine trebuie să facă ceea ce spun eu, pentru simplul fapt că eu deţin testicule şi ea nu. Iar ceea ce spun eu este asta: Renunţă la superstiţiile idioate pe care le susţii, care te denigrează şi te lipsesc de demnitate, altminteri am să consider că eşti masochistă, că îţi place să fii persecutată şi prin urmare o să te bat cu Sfanta Scriptură în cap până înveţi că toate aberaţiile care sunt scrise acolo sunt antiumane şi imorale.

14 comentarii:

  1. Ce se intampla oare cu femeile care nasc prin cezariana, anesteziate, sau cele care recurg la injectii epidurale/peridurale, au gasit modalitatea de a fenta porunca divina?
    De ce femelele animalelor (mamifere) nasc prin aceleasi dureri ca femeia umana? Probabil din spirit de solidaritate, nu? Sunt foarte curios ce explicatie poate da un crestin la aceste lucruri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai daca ai intrebari din astea metafizice, poti sa ti faci un cont pe un forum al crestinilor si sa i intrebi. Vei primi tot felul de raspunsuri deloc amuzante, dupa care adminul iti va sterge contul, fara avertisment, si indiferent daca ai incalcat terms of service sau nu.

    RăspundețiȘtergere
  3. asa e :)
    si mai funny e cand vin ei pe teritoriul tau, si cand ii prinzi cu matza'n sac, din senin se trezesc ca desi si-ar dori extrem de mult, timpul nu le mai permite sa continue discutia... am patit-o si pe asta, la mine pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu stiu daca scopul blogului este sa fie funny, dar eu ma tavalesc pe jos de ras; ai uitat de roaba lui dumnezeu :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai, numele blogului este inspirat din ceremoniile religioase in care suntem toti numiti robi ai lui dumnezeu, si cu precadere din ceremonia de la cununie, unde femeia e prezentata ca o sclava a masculului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Probabil la fel de consternata te-ai fi uitat la propria-ti trista situatie ,daca te-ai fi nascut in Arabia Saudita si ai fi fost condamnata la moarte conform sistemului teocrat de acolo pentru ca nu ai facut sex cand au spus altii sa faci.
    Este clar ca nu intelegi ce inseamna drepturile omului, si este si mai clar ca nu intelegi ce inseamna adevar, liberate spirituala si progres. Tocmai de aceea esti indiferenta fata de minciuna, sclavie si retard social. Du-te in padure.

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Comentariile tale la acest post nu fac decat sa sublinieze existenta ubicua a "sclavelor lui Dumnezeu" din care tu faci parte. In primul rand sunt mascul, si am postat de cateva ori pe tema misoginismului biblic doar din cauza ca in opinia mea, femeile sunt la fel de oameni ca mine. Cat despre ce ai scris acolo este o aberatie pura. Intradevar, oamenii au pervertit notiunea de dumnezeu si de credinta. Exact asta este motivul pentru care nu mai omoram femeile cu pietre daca nu sunt virgine, nu le mai vindem ca sclave, si nu le mai omoram (tot cu pietre) daca au fost violate si nu a auzit nimeni cand au tipat. Ar fi bine sa pui mana si sa citesti dracu' leviticu si deuteronomu, ca doar sunt dictate de creatorul universului, nu?
    Persoanele ca tine care considera ca ignoranta este o virtute merita sa fie sclavi. Si, daca te face sa te simti bine, sa stii ca nu as face sex cu tine nici daca m-ar fierbe succesiv, toti ingerasii lui Doamne Doamne in cazanele cu smoala alocate pentru mine in Iad. Cat despre "Hai pa"... nu eu am intrat sa comentez pe blogul tau, ci exact invers. Am citit insa vreo 4 fraze dupa care m-am dus sa vomit. Iti urez multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nice. Femeile alea ar trebui sa arunce un ochi aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Women%27s_suffrage

    Oare nu se mira nimeni de ce societatile care ii acorda femeii drepturi o duc mai bine?

    RăspundețiȘtergere
  11. "Oare nu se mira nimeni de ce societatile care ii acorda femeii drepturi o duc mai bine?"
    Corelatia nu implica cauzalitate. Eu as putea sa argumentez de exemplu ca din cauza ca societatile respective o duc mai bine (sunt mai progresiste) s-a acordat femeilor dreptul la vot. Sauditii, de exemplu o duc bine din cauza petrolului, (dar sunt ultraconservatori religiosi) nu a dreptului la vot care este intrezis femeilor.

    RăspundețiȘtergere
  12. Sunt femeie:O:)).
    Clar atee.
    So,ce naiba ,pacatul trupesc este cel mai blamat,dar daca lumea ar fi fost facuta de Dumnezeu tot el ar fi lasat si instinctul carnal,primar.
    Sunt la o varsta "Frageda" cand hormonii incep sa danseze si se dezvolta anumite dorinte,pe care nu mi-e deloc teama sa mi le satisfac.Cu o singura "inventie" moderna sunt de acord"contraceptivele".Nu vreau copii!Clar!viata e facuta ca sa o traiesti tu si nu altii(si asta neavand legatura cu "avertismentul"Lui).

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu ii mai zi pacat trupesc, ca e de-a dreptul ridicol. Poti sa-i spui sex. In cazul in care bacteriile, antilopele sau pasarile se reproduc, considera cineva ca pacatuiesc? Nu. Tocmai de aici vine ridicolul, din faptul ca acesti religiosi au reusit sa transforme o activitate cat se poate de naturala in "pacat trupesc".

    RăspundețiȘtergere
  14. Pai nu reprodusul e problema, ci placerea. Adica daca faci sex pentru ca iti place, esti friptura de pacatos. Oare la bacterii la place sexul? Ca toate animalele cu ganglioni nervosi cred ca au parte de placeri sexuale.

    RăspundețiȘtergere