Pagini

joi, 24 decembrie 2009

Pomul de Crăciun

Iată că nu mai este mult timp până începerea oficială a sărbătorilor de iarnă, şi, ca atare fac un apel la toţi credincioşii creştini să aplece urechea la cuvântul profetului, şi să nu se destrăbăleze împodobind copaci, punându-i în casele lor, şi apoi zburdând pe lângă ei cu veselie (care lui Dumnezeu îi displace)
Deoarece Biblia este inspirată direct de la Dumnezeu nu e bine să vă jucaţi cu cele scrise acolo, voi credeţi că profeţii ăia erau doar nişte psihopaţi care nu aveau de lucru şi aberau aiuristic?
Sau propovăduiau un adevăr transcendent spaţiului şi timpului?




Iată ce cuvântă profetul Ieremia (despre care nu ştim dacă nu a dat cumva cu oiştea-n gard):








Ieremia 10:1
"Ascultaţi Cuvântul pe care vi-l vorbeşte Domnul, casa lui Israel!
Ieremia 10:2 ,Aşa vorbeşte Domnul: ,Nu vă luaţi după felul de vieţuire al neamurilor, [...]
Ieremia 10:3 Căci obiceiurile popoarelor sunt deşarte. Taie un lemn din pădure; mâna meşterului îl lucrează cu securea;
Ieremia 10:4 îl împodobeşte cu argint şi aur, şi ei îl ţintuiesc cu cuie şi ciocane, ca să nu se clatine.

Deci nu mai tăiaţi copaci din pădure, şi nu-i mai impodobiţi cu beteală, globuleţe şi alte obiecte păgâne şi ateiste, lăsaţi-i pe necredincioşi să se distreze în această viaţa cât pot, deoarece, a lor va fi plânsul şi scrâşnirea dinţilor în viaţa de după moarte. Ca Dumnezeu să găsească plăcere in ceea ce faceţi voi creştinii, pocăiţi-vă, aruncaţi-vă cu cenuşă în cap, că mâine poimâine vine apocalipsa şi vă prinde cu zâmbetul pe buze. Ca să îl mulţumiţi pe Dumnezeu trebuie să trăiţi exact ca fiu-so': fără sex, distracţie, mâncare, băutură, bunuri materiale, şi informaţie. Acelea sunt rezervate pentru ateişti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu