Pagini

miercuri, 16 decembrie 2009

Cel mai mare criminal din istorie - II

Aceasta este continuarea postării anterioare de aici. Oricum nu va folosi la deconvertirea vreunui creştin. Poziţia pe care o susţin creştinii, în legătură cu crimele divinităţii lor, este echivalentă cu aceea a unui individ foarte grav abuzat psihic şi fizic. Astfel, orice nouă manifestare violentă asupra victimei este interpretată ca o nouă dovadă de iubire din partea abuzatorului. Ceea ce nu pot aceşti creştini să priceapă este că un asemenea model suprem de imoralitate, un sociopat meschin, preocupat exclusiv de propria-i infatuare, setos de sânge şi lipsit de orice urmă de milă sau alte sentimente umane, nu poate decât provoca stupoare în rândul fiinţelor raţionale când află că există oameni care venerează asemena oroare. De ce oroare? Păi, să continuăm cu şirul de crime, comise de către Yahweh, sau la sugestia, la porunca şi cu aprobarea lui:

- După ce în prealabil Dumnezeu cel omniscient şi nechimbător a declarat că ceea ce a făcut era bine, a realizat că de fapt nu era, şi prin urmare a înecat toată specia umană, toate animalele terestre şi păsările. Doar vieţuitoarele acvatice le-a lăsat. ?? A scăpat doar un beţiv pe nume Noe, care era cel mai moral dintre toţi. Acesta şi-a blestemat fiul să fie sclavul celorlalţi, deoarece l-a văzut dezbrăcat pe ta-su din greşeală, atunci când acesta era mort de beat. (Geneza 6:11 -17)

- Dumnezeu distruge Sodoma şi Gomora deoarece oamenii de acolo se distrau prea tare. (Geneza 19:24).

- O ploaie de pietre vine de la Dumnezeu şi distruge tot ce prinde în ţara Egiptului (oameni, animale, plante), dar ocoleşte regiunea în care trăiau evreii. (Exodul 9:23 - 29)

- Dumnezeul atoatebun şi iertător ucide pe toţi întâii născuţi ai Egiptului, cu cei ai animalelor cu tot. (Exodul 12:29)

- Deoarece nici după această întâmplare slava lui Dumnezeu nu se revelase la adevărata ei valoare, Dumnezeu îneacă pe faraon şi toată armata lui. (Exodul 14:26 - 30)

Motivele pentru care Domnul devastează Egiptul includ, printre altele, urmatoarele: să arate că el este Dumnezeu, să arate că nu mai e altul ca el pe faţa pământului, ce puteri mari are, să le dea israeliţilor un subiect pe marginea căruia aceştia să poată discuta cu copiii lor şi faptul că face deosebire între Egipt şi Israel.

- Cu aprobarea divină, Iosua îi distruge pe amaleciţi. (Exodul 17:13)

- O plagă venită de la Dumnezeu vine peste israeiliţi, din cauză că se săturaseră de mană cerească şi au poftit nişte carne - ceea ce a mâniat pe Domnul. (Numeri 11:33)

- Tot Domnul a dat în mâna lui Israel pe nişte canaaniţi care sunt distruşi complet, adică nu scapă nici unul. (Numeri 21:3)

- Dumnezeu trimite nişte serpi care ucid mulţi israeliţi. Motivul este că aceştia se plângeau prea mult şi nu le plăcea viaţa în deşert. (Numeri 21:6)

- Og şi al său popor sunt raşi de pe suprafaţa pământului de către israeliţi prin puterea divină. (Numeri 21:35)

- Pentru ca nişte israeliţi s-au închinat (până la pământ) în faţa altor dumnezei, Yahve dă dispoziţie să fie spânzuraţi cu faţa în soare. (Numeri 25:4)

- Din ciclul - epurarea etnica este un sport plăcut lui Dumnezeu şi poporului său preferat menţionăm următoarele cetăţi şi triburi distruse într-un mod complet dumnezeiesc:
- Ierihonul (Iosua 6:21 - 27)
- Gabaonul (Iosua 10:10 - 27)
- Macheda (Iosua 10:28)
- Libna (Iosua 10:30)
- Lachis (Iosua10:32 - 33)
- Eglon (Iosua 10:34 - 35)
- Hebron (Iosua 10:36 - 37)
- Debir (Iosua 10:38 - 39)
- o alianţă sub împăratul Haţorului (Iosua 11:8 - 15 )
- Anachim (Iosua 11: 22 - 23)

- Ierusalimul este trecut prin ascuţişul sabiei (Judecătorii 1:8)

- Alţi canaaniţi care nu au parte de mila dumnezeiască (Judecători 1:17)

- Ghedeon visează că îi distruge pe madianiţi, iar visul lui (venit de la Dumnezeu) devine realitate. (Judecătorii 7:19 - 25)

- Samuel mai omoară nişte filisteni care oricum nu aveau nici o şansă deoarece îi speriase Dumnezeu mai înainte. (1Samuel 7:7 - 11)

- Sfântul Duh pătrunde în Saul, care se enervează şi îi aduce la exctincţie pe amoniţi. (1Samuel 11:11)

- Iată ce-i transmite Domnul lui Saul: "Du-te acum, bate pe Amalec, şi nimiceşte cu desăvârşire tot ce-i al lui; să nu-i cruţi, şi să omori bărbaţii şi femeile, copiii şi pruncii, cămilele şi măgarii, boii şi oile". (1Samuel 15:3) Zis şi făcut! (1Samuel 15:7)

- Domnul comandă prin intermediul lui Ilie uciderea tutror ahabiţilor. (2Împăraţi 10:10 - 17)

- Iehu îşi face de lucru cu credincioşii în Baal, care evident nu plăceau Domnului (2Împăraţi 10:19 - 27)

- Cei care nu-l acceptă pe Cristos sunt trimişi în Iad (unde se găseşte plânsul şi scrâşnirea dinţilor) (Matei 13:42, Luca 13:28)

Aceste fapte arată exact cum ar trebui să arate faptele unei entităţi transcendente, omnisciente, omnipotente, benevolente şi omniprezente, nicidecum a poveşti inventate de un popor de barbari iliteraţi, transmise pe cale orală prin procedeul numit "a face din ţânţar dinozaur".

18 comentarii:

  1. Iarasi arati lipsa cunoasterii Sfintelor Scripturi prin ceea ce ai scris

    ai scris "despre Sodoma si Gomorra"

    Hai sa vedem ceea ce faceau oameni din cetatea.

    As dori sa pun cateva versete care explica cum traiau cei din Sodoma dar nu-mi da voia stapanul blogului.

    La Geneza 19 este contextul distrugerei Sodomei, poti citi acolo sa vezi cum autorul articolului incearca sa insele pe oameni. Fiecare citat in articol este o inselaciune si sa fie rusine autorului pentru ca lucreaza cu smecherie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum adica nu-ti dau voie? Nu poti sa dai paste sau ce? Fa-ti un cont google sau openID si probabil atunci vei putea.

    Cat despre ca faceau baietii aia din Sodoma si Gomora, este irelevant. Eu as fi gasit o solutie mai buna, ii duceam la reeducare, ii spalam pe creier, ii deportam pe o insula pustie, nu dadeam peste ei cu bomba nucleara ca un criminal.

    RăspundețiȘtergere
  3. vai de Sfanta voastra scriptura, nici la cur nu m-as sterge cu ea, e atat de infecta! si la propriu si la figurat.

    Nu e haios cum Patriarhii cu milioane de euro in conturi bancare,ascunsi in Biserici de aur in care si-o trag in cur cu studenti la teologie NE zic NOUA despre cat de naspa e Sodoma si Gomora.

    Solutia e simpla, eradicarea preotimii.
    Jet lor si sclavilor lor. Amin.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sincer sa fiu, in lipsa de hartie igienica eu m-as sterge si cu scriptura. Desi aia pe care o am acasa are foile cam lucioase.
    Cel mai tare m-as sterge cu giulgiul ala din Torino. Nu de alta dar carpa aia are aderenta mare la kkt.

    RăspundețiȘtergere
  5. Se pare ca are cam putine "kill-uri"(Dumnezeu insusi). Macar Fan-Clubul arata cum iubirea se traduce prin schinguiri, asasinari si genocid. Uneori ma intreb daca toti crestinii au fost batuti de tatal lor de mici, asa cam se explica daddy-issue.

    RăspundețiȘtergere
  6. Are toata specia umana drept kill, si toate animalele la potop, inca 1 milion sau doua ar fi fost irelevante pentru maretia lui.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mai copii, mai! Sunteti tineri si puternici, nu?
    Va ganditi sa oferiti si ceva in schimb? Aveti o solutie? Stiti voi cati oameni au nevoie de acest Dumnezeu? Dumnezeu este bun, si ne iubeste pe toti. Va iubeste si pe voi! Sa fiti incredintati de asta. Totusi, nu puteti sa pastrati doar umorul din ironiile voastre si sa nu vorbiti murdar? Macar asa nu vi s-ar vedea culoarea. Pentru ca vedeti voi, vorbiti foarte urat despre lucruri pe care altii le pretuiesc si asta este jignitor. Asa cum in America nu ai voie sa porti cruce la gat, la vedere, sau alte simboluri religioase, incercati si voi sa fiti mai decenti. Nu cred ca sunteti atat de innebuniti dupa audienta, nu? V-ati gandit pentru ce faceti asta? V-ati psihanalizat putin? Sa fie din grozavie? Puerili. Sa fie cu vreun interes? Meschini. Sa fiti chiar atat de suparati pe Dumnezeu? Ma cam indoiesc. Poate pe popi? Poate. Dar nu va legati de credintele oamenilor. Daca ti-ar spune cineva ca semeni cu un animal prost, cum te-ai simti? Si sa mai fie si adevarat! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare rău sa va dezamăgesc dar in America porți purta orice simbol religios sau nu , nu știu de unde ați scos asta!

      Ștergere
  8. Sa zici unuia ca seamna cu un animal prost, e ceva, dar sa zici ca trebuie omorat cu pietre este altceva. Ca asa scrie in cartea ta sfanta, ca eu trebuie sa fiu omorat cu pietre. Asa ca nu mai manca cacat despre jigniri. Cea mai mare jignire la adresa speciei umane e scriptura aia a voastra.

    RăspundețiȘtergere
  9. Godlees,ma inchin in fata rationamentului tau,dar mai sunt cateva lucruri de lamurit,oare pe arca au fost si animalele de la polul nord? de unde notiunea de rau in rai,atunci cand pe drac l-a apucat invidia? yahve mai iubea si pe altcineva in afara de evrei,ca el nu spune,paginile din biblie sunt facute din cea mai fina hartie,ideala pentru tigari,iar religia este ca politica,le iei banii si la bogati si la saraci promitand protectie unora fata de ceilalti.Dar tot respectul meu pentru religia budista,singura care propovaduieste iubirea si toleranta.Astea sunt lucrurile ce ne lipsesc,nu zei si d-zei,profeti si toti dracii.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mersi da n-ai la ce rationament sa te inchini ca n-am rationat nimic. doar am prezentat ocupatiile preferate ale lu Yhwh.

    RăspundețiȘtergere
  11. Trebuie sa fi fost foarte priceput Yahweh in ale Unreal Tournament-ului. Tot Monster Kill-uri are, indiferent de harta.

    RăspundețiȘtergere
  12. o gandire total idioata, tipic ateista: "ii duceam la reeducare, ii spalam pe creier, ii deportam pe o insula pustie"

    1:ii duceam la reeducare - ma desteptule, oamenii aceia care comiteau astfel de lucruri erau indraciti! pur si simplu, sau cum vrei tu sa spui, spalati pe creieri. Pe cine sa reeduci? Si mai ales cine era in stare sa-i reeduce? N-a fost cazul sa-l trimita pe Iisus atunci, om instarit, l-a trimis mai tarziu, cand problemele au fost mult mai grave.

    2. ii spalam pe creier - in primul rand, ei erau deja spalati pe creier, in al 2-lea rand, dumnezeu ne-a dat liberul arbitru, de ce ar spala pe creier omul? Faptul ca l-a spalat altul pe creier prin acordul lui, e doar problema lui, la fel cum si tu esti spalat pe creier si nu-ti gasesti raspunsul la intrebari.

    3. ii deportam pe o insula pustie - solutia asta este una puerila, patetica chiar. Ii duci pe o insula si ce? Ce faci cu ei? Astepti sa ce? Ce sa faca acolo? Sa se futa ca dracii in cur si sa etc, etc, etc? Pai sincer sa fiu, dumnezeu nu cred ca mi-a dat maini picioare trup cap, etc ca sa ma fut in cur ca dracu, daca vreau sa traiesc ca dracu, o fac in iad, nu aici pe pamant. Aici am venit sa invat. Daca vreau bine daca nu, suport consecintele.

    RăspundețiȘtergere
  13. Scuze că mă bag, dar aveam vreme şi chef... :))..
    1. "oamenii aceia care comiteau astfel de lucruri erau indraciti"... Există şi azi asemenea oameni, sunt vii, îi poţi vedea şi admira pe la tot felul de parade, mulţi din ei sunt creştini şi se cunună religios sub binecuvântarea unui popă, foarte posibil la fel de "îndracit".. Te gândeşti să-i incendiezi precum a facut-o şi zeul tău?? Sunt convins că vei fi foarte apreciat de el, dar şi de oile din clubul din care faci parte şi tu.
    2. "dumnezeu ne-a dat liberul arbitru" .. pe care dacă îl folosim cum dorim suntem incendiaţi/înecaţi/omorâţi cu pietre?... să şi-l bage adânc in divinul cur, din partea mea. Liberul arbitru e o gogoaşă de care musai trebuie să scăpăm cumva!
    3. "daca vreau sa traiesc ca dracu, o fac in iad, nu aici pe pamant".. aici pe pământ eşti un sclav obedient, redus la statutul de oaie credulă şi incapabilă să îşi asume realitatea, preferând poveşti de speriat copiii.

    În rest, povestea horror de la Sodoma, e un fel de poveste de speriat ceştinopaţii.Dar totuşi sunt şi nişte "învăţături" divine acolo, precum că este extrem de moral să-ţi dai fiicele (ai copii? sunt fete?) să fie violate de străini puşi pe fapte mari, că incestul este o chestiune de familie extrem de frumoasă şi plăcută. Când o băgăm în manualul de religie pentru grădiniţă??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. stai linistit, nu te forta, ca le vin si astora vremurile, sunt scrise in apocalipsa :)
      Ti-a dat liberul arbitru sa-l alegi pe el sau nu, insa nu ti-a dat viata pentru a-ti omori copiii si pentru a le bea sangele la bancheturi si petreceri si pentru a le manca organele precum ficatul, inima, etc, sau pentru a te fute in cur ca dracii. Daca tu esti de acord cu astfel de lucruri, esti clar un fiu de curva, un poponar fara viitor si mama ta evident este o lesbiana.

      aici pe pamant pot fi ca dracu sau poti fi om, depinde de ce alegi tu. tu ai ales sa fii sclavul trupului tau, eu am ales iubirea si pacea, iertarea si smerenia

      Ștergere
    2. tu ai ales sa fii sclavul trupului tau, eu am ales iubirea si pacea, iertarea si smerenia
      Ti-a dat liberul arbitru sa-l alegi pe el sau nu

      Nu, tu doar iti imaginezi ca ai ales iubirea si pacea insa vocabularul si atitudinea te tradeaza cum ca nu esti nici iubitor, nici linistit, nici iertator si nici smerit - esti mai degraba un om ca mai toti ceilalti; te-ai suparat ca ti se critica religia si ai lasat cateva insulte mai mult sau mai putin mascate.

      Acum cu liberul asta arbitru nu-i de joaca. Daca tu iti imaginezi ca tu esti liber, adica esti in control atunci cand ai de luat niste decizii si se intampla ca realitatea sa fie alta, se intampla ca nu tu esti in control si nu tu iei deciziile ci altii le iau pentru tine, atunci cine crezi ca va avea multe de pierdut, eu? Una dintre chestiunile de baza necesare manipularii este aceea de-al invata pe om ca este liber, ca este in control si ca el este autorul deciziilor care sunt luate, astfel sunt dusi oamenii de nas si indreptati sa faca lucruri pe care nu ei si le doresc, ci altii, mintindu-i ca sunt liberi.

      Acum despre liberul arbitru dat de d-zeu - e penibil. Daca nu te inchini la mine vei suferi o eternitate - asta nu pare a fi vreo alegere prea libera. Nu exista optiuni, nu poti sa faci misto de dzeu si sa nu suferi o eternitate, nu poti sa alegi sa te omori de tot, adica sa dispari din existenta; alegerea este la fel de libera cu aia pe care o faci daca te prinde unul pe strada, iti pune pistolul la cap si zice: banii sau viata.
      Sigur, tu poti sa iti tot imaginezi in continuare ca esti liber si ca tu ai decis sa fii religios crestin insa tu ai decis sa fii crestin in masura in care un aborigen decide sa se inchine la mama natura si la ce zei mai au ei acolo in religia lor, ai decis sa fii crestin in masura in care decide un copil de 0 ani sa fie musulman si iata-i ca sunt cu sutele de milioane - si nu decid ei, societatea si cultura in care se nasc ii face sa fie musulmani iar societatea si cultura in care se nasc acestia nu reprezinta adevarul despre realitate ci o perspectiva destul de mincinoasa asupra lui, cel putin la fel de mincinoasa ca aceea aratat de religia crestina.

      Ștergere
  14. Problema este că oamenii nu înțeleg cine este acest Yahve, ființă fara de suflet....hmmm, cu pielea puțin verzuie, in unele zone puțin spre galben, trăiește în principiu în 4d!

    RăspundețiȘtergere
  15. Respect celui care afirmase adevăruri de liberul arbitru. Nu exista asa ceva! Aaaa, ca ei au impresia că sunt liberi, este altceva. Sunt impresii și percepții false în conștiințele unor sărmani care cred ca au liber arbitru.

    RăspundețiȘtergere