Pagini

marți, 22 decembrie 2009

Dumnezeu omniprezent

Iată că dumnezeul creştin, pe lângă faptul că este omnipotent, mai este şi omniprezent, adică se află în tot ceea ce există. Menţionăm deci, că Dumnezeu se află:

1. în orice prezervativ şi în orice păpuşă gonflabilă,
2. în purici, căpuşe, păduchi, ţânţari, tenie, giardia, limbrici, oxiuri.
3. Dumnezeu poate fi găsit în case de toleranţă, tomberoane, gropi de gunoi, spitale psihiatrice, case de nebuni, biserici şi mănăstiri.
4. în retardaţi, cretini, idioţi, psihopaţi, sociopaţi, stupizi, tâmpiţi, nătângi, naivi, creştini, neghiobi, nătărăi, nerozi, tonţi şi netoţi.
5. Dumnezeu s-a aflat de câteva ori succesiv în Fecioara Maria, şi tot minte sfruntat că după treaba asta, tot fecioară a rămas aia.
6. Dumnezeu se află în toate sulurile de hârtie igienică care au fost produse pe planeta asta.
8. Dumnezeu se află în muci şi puroi,
9. în capul creştinilor, al musulmanilor şi al mormonilor; de asemeni se află în Satan, şi s-a aflat în Stalin, Hitler şi Mao, pe vremea când aceştia trăiau, acum se află doar în hoiturile respectivilor.
10. Dumnezeu se află în popi, sub popi, peste popi, pe altar, sub altar, lateral de altar, în cristelinţă, peste cristelniţă, sub cristelniţă, prin cristelninţă, paralel cu cristelniţa şi pe fundul cristelniţei, n-ai cum să scapi de el.
11. Dumnezeu se poate găsi la fel de bine în galaxia Abell 1835 IR1916, ca şi sub unghia lui Badea Gheorghe din satul Amarâţii de Vale.
12. se poate găsi la fel de bine în planeta Jupiter ca şi în treponema pallidum.
13. Dacă eşti copil şi te joci de-a v-aţi ascunselea, te joci degeaba, Dumnezeu e peste tot şi te vede.
14. Dacă ai de gând sa te masturbezi, şi nu vrei să te vadă nimeni, te ascunzi degeaba, Dumnezeu te vede oricum. Aşa că mai bine o faci în public, ca Diogene.
15. Dacă te calcă o maşină, iţi iei o bâtă în cap, un cuţit în plex, sau aluneci pe gheaţă şi dai cu ţeasta de asfalt, nu te supăra, tocmai ai avut un contact cu dumnezeul din maşină, din bâtă, din cuţit şi din asfalt.
16. Nu da cu bâta în baltă şi cu oiştea-n gard, că dai în Dumnezeu.
17. Nu fa sex nici cu tine, nici cu altcineva, deoarece Dumnezeu se află în oricine, şi, nu vrei să faci sex cu Dumnezeu, nu-i aşa?
18. N-ai voie să te aşezi pe veceu, deoarece Dumnezeu e acolo, înăuntru. Oare ce s-ar întâmpla dacă ai duce la capăt ceea ce ai de gând să faci când te aşezi pe El?
19. Îl poţi afla pe Dumnezeu se află în toate trăirile şi comportamentele tale intelectuale, cum ar fi ura, intoleranţa, furia, ignoranţa, ilogica, prostia crasă, deziluzia şi creştinismul.
20. Din cauză că Dumnezeu e atât de omniprezent, tot ceea ce se întâmplă pe lumea asta nu este decât o transformare continuă a lui Dumnezeu, tu nu contezi, sinucide-te!

13 comentarii:

  1. cine a scris textul de mai sus?..

    RăspundețiȘtergere
  2. dumnezeu e mai omniprezent decat Chuck Norris !

    RăspundețiȘtergere
  3. Si Chuck e tot un habotnic distrus:
    http://www.youtube.com/watch?v=J_Skvo9u6eM

    RăspundețiȘtergere
  4. intr-o buna zi o sa te intalnesti cu adevaratul dumnezeu si o sa i i ceri iertare pentru cuvintele spuse...pocaieste-te cat mai e timp
    PS. pentru cel ce a scris capodopera de mai sus

    RăspundețiȘtergere
  5. Q: Ce face Dan Puric la tabacarie?

    A: Piei, satana!

    :)

    RăspundețiȘtergere
  6. @Anonim
    Ba, daca-l prind pe Dumnezeu asta ii rup oasele. Tu de crezi ca nu se arata, al dracu' Dumnezeu? Ii e frica de mine. d'aia!

    RăspundețiȘtergere
  7. Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va ierte saraci de voi ca habar nu avetzi ce vorbiti "astya cu siteu"induceti in eroare oameni dar o sa va para rau de tot in ziua judecatii

    RăspundețiȘtergere
  8. Super tare!! :))
    Am ras cu lacrimi...si de post si de comentarii!
    I'm with you hommie ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. No, daca erai vreo crestina nu ti s-ar mai fi parut amuzant. Chestia e ca crestinii l-au dotat pe Dumnezeu asta cu tot felul de proprietati fara sa se gandeasca prea adanc ce ar presupune ele.

    RăspundețiȘtergere
  10. :))) tare asta. dar tot prost ramai :)) esti prea prost sa intelegi anumite lucruri.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ia zi, care-s alea pe care nu le pot eu intelege?

    RăspundețiȘtergere