Pagini

joi, 14 ianuarie 2010

Cum să-ţi faci femeie

În mare ei înţelepciune, Sfânta Scriptură ne învaţă tot felul de lucruri necesare vieţii, printre care se numără şi cea mai simplă modalitate de-a ţi face rost de o nevastă:

Deuteronomul 22:28 Dacă un om întâlneşte o fată fecioară nelogodită, o apucă cu sila şi se culcă cu ea, şi se întâmplă să fie prinşi,
Deuteronomul 22:29 omul care s-a culcat cu ea să dea tatălui fetei cincizeci de sicli de argint; şi, pentru că a necinstit-o, s-o ia de nevastă, şi nu va putea s-o gonească, toată viaţa lui.

Cadouri? Invitaţii la cină? Frecţie prin discotecă? Conversaţii? Buchete de flori?
Ha ha haaaa ha ha!!!

Ăstea sunt doar pentru proşti. Dacă eşti creştin adevărat şi ţii la scriptură, pune mâna pe femeie (că doar de aia a făcut-o Dumnezeu) şi trage-i-o, nu sta şi te uita la ea, nu contează că vrea sau că nu vrea.
Ai grijă să fii şi prins în timpul violului, că altfel nu poţi s-o iei de nevastă conform legii date de creatorul omnibenevolent al Universului care l-a sacrificat pe fiul său pentru tine (altă soluţie n-a găsit).
Ai grijă să ai şi cei 50 de sicli de argint pe care să-i dai lui ta-su' (în banii noştrii 150 - 250 E).

Iar dacă cumva ai descoperit că nu-i virgină, adu-o la uşa lui taică-su şi omoar-o cu pietre pe târfa nesimţită, aşa cum scrie în Deuteronom ceva mai încolo.

Ceea ce este esenţial şi trebuie subliniat din nou, este că neapărat trebuie să fii prins atunci când o molestezi, că dacă nu eşti prins, rămâne un simplu viol şi nu se transformă în căsătorie.

Şi, după câţiva ani de mariaj fericit, în care ai făcut şi vreo zece prunci, învaţă-i pe cei de sex masculin să facă la fel cum ai făcut şi tu, iar în cazul în care se uită ciudat la tine, ia Sfânta Scriptură şi dă-le cu ea în cap până când Deuteronomul 22:28-29 li se impregnează pe creier aşa cum se impregnează urma de fier încins pe pielea vitelor marcate.



12 comentarii:

  1. Nu ne place naivitatea. Da nastere la crestinism.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da! Dupa cum zicea cineva, cel mai puternic argument impotriva bisericii este biblia. Eu parafrazez putin si zic ca religia se autoanlueaza prin propriile-i reguli impuse. Un paradox pe care nu-l inteleg si nici Epicur nu l-a inteles este urmatorul: "Vrea Dumnezeu sa opreasca raul, dar nu poate? Atunci nu este atotputernic. Poate Dumnezeu sa opreasca raul, dar nu vrea? Atunci el insusi este rau. Poate si vrea Dumnezeu sa opreasca raul? Atunci de ce mai exista rau in lume?".

    Apropo, azi cica e ziua dedicata poetului national, Eminescu, pe care, biserica il venereaza oarecum (deoarece a scris cateva poezii cu tema religioasa), dar ei nu au inteles ca acest poet este ateu, un exemplu concret pe care l-a dat cienva (probabil chiar tu godless1859, nu mai tin minte) este urmatorul: "Religia - o frază de dânşii inventată
    Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug,
    Căci de-ar lipsi din inimi speranţa de răsplată,
    După ce-amar muncirăţi mizeri viaţa toată,
    Aţi mai purta osânda ca vita de la plug?" - fragmen din "Imparat si Proletar".

    RăspundețiȘtergere
  3. Chestiunile pe care le-ai mentionat sunt cat se poate de vechi in dezbaterile cu crestinii. Dar nu au nici un efect asupra lor.
    La ei ratiunea se inchina in fata emotiilor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Textu ala vrea sa spuna de fapt : "Dacă un om întâlneşte o fată fecioară nelogodită,DACA o apucă cu sila şi DACA se culcă cu ea...".
    Banuiesc ca stiai asta dar ai distorsionat intentionat intelesul pentru a ajunge unde vrei...

    Totusi, daca vrei sa convingi pe cineva(in cazu asta ma refer la crestini), de ce nu o faci fara a schimonosi niste vorbe? nu crezi c-ai fi mai persuasiv?

    RăspundețiȘtergere
  5. @G
    Posibilitatea si probabilitatea nu au absolut nici un fel de incidenta asupra intentionalitatii, dar intentionalitatea are incidenta asupra posibilitatii si probabilitatii. Prin urmare ceea ce am scris eu acolo este corect din punct de vedere al logicii, cu toate ca articolul face parte din genul umor sarcastic.

    Nu am distorsionat intelesul ci am expus o concluzie care poate fi derivata din respectarea acestei porunci dumnezeiesti.

    Unele postari sunt pentru distractia ateista, altele sunt pentru a oripila pe religiosi, altele sunt blasfemii si atata tot, iar altele urmaresc sa convinga. Iar aceasta prezinta colateral argumentul prin imoralitatea si imbecilismul bibliei. Ce anume e greu de inteles?

    RăspundețiȘtergere
  6. Inseamna ca m-am inselat....logica ta e gresita, clar
    Ca sa insemne ceea ce ai vrut tu, ar fi trebuit sa scrie "Dacă un om întâlneşte o fată fecioară nelogodită, SA O APUCE CU SILA...."
    capish?

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca dau cu piciorul in minge, mingea se va deplasa. Vreau sa deplasez mingea, deci, voi da cu piciorul in ea. Ce-i atat de greu de inteles?

    RăspundețiȘtergere
  8. @godless

    Aici e cu totul si cu totul alta situatie.
    Ar fi fost relevanta comparatia daca se punea problema ca a da cu piciorul in minge este un pacat, o incalcare a legii

    (a da cu piciorul in minge ar fi echivalent cu a viola o femeie in cazul acesta)

    intelegi?

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu inteleg ca ceea ce nu intelegi este faptul ca imoralitatea faptei este irelevanta in cazul de fata pentru rezultatul ei. Tu chiar ai de gand sa gasesti justificari pentru aceasta oroare, prin care victima unui viol este obligata prin legea data de creatorul universului sa se marite cu violatorul? Ceea ce tot spui tu aici este ca nu i-ar fi trecut nimanui prin cap sa-si faca femeie astfel deoarece violul era considerat pacat. Aia se violau pe vremea aia ca ciorile, iar femeile erau considerate proprietate.

    RăspundețiȘtergere
  10. @godless
    Nu pentru asta incerc sa gasesc justificari, nu stiu de unde ai tras tu concluzia asta.
    Incerc sa iti explic faptul ca din textul comentat de tine nu se intelege in nici un caz ca barbatii sunt indemnati sa-si faca femeie in felul acela.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu, nu sunt indemnati, dar asta nu inseamna ca nu pot sa-si faca femeie in felul acela.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cum naiba sa nu fie indemnati? Chiar de dumnezeu. Nu zice reprezentantul lui, Moise, sa fie omorati toti si toate, cu exceptia fecioarelor (inclusiv fetite, pedofilii) care sa fie pastrate "pentru ei"? Ce-i asta, daca nu o zicere clara: ia si violeaza de la mine, stapanu' absolut?

    RăspundețiȘtergere