Pagini

joi, 11 februarie 2010

Catedrala Masturbării Neamului

Începutul anului 2010 din secolul XXI ne prinde pe noi românii, popor cristofascist - ortodox, cu grandioasa declaraţie a primatei numită Daniel Ciobotea, conform căreia, degrabă sugătoarea de bani biserică ortodoxă se va apuca cât de curând de construcţia Marii Piramide a Masturbării Neamului întru Cristos şi Dumnezeu.

Această construcţie este necesară, cred unii, din cauză că primatele creştine nu au destul loc să se roage în miile de temple ale zeilor evrei - Yahweh, Cristos, Fecioara Maria şi cu Dracu', care împodobesc faţa tărişoarei noatre cu o aură de imbecilism ev-medic. Aceste construcţii au probabil ca principal scop transformarea României într-un obiectiv turistic numit "ţara muzeu" şi surclasarea Egiptului in clasamentul preferinţelor amatorilor de construcţii megalitice inutile.

Dar să nu credeţi că acesta este adevăratul motiv. Primatele creştine pot să se roage (degeaba) acasă la ei, aşa cum de altfel le şi recomandă călduros miticul Iisus Hristos în scriptura aia a lor infectă, iar bisericii ortodoxe i se fâlfâie de turism, având în vedere supremul kitsch pe care vrea să-l împlânte în inima Bucureştiului, ca pe un rahat în Fântâna lui Duchamp.

Febra asta a construcţiilor religioase are la bază specularea unui bias cognitiv al speciei umane pe care şefii bisericii îl cunosc foarte bine, şi pe care toţi stăpânii de sclavi l-au cunoscut încă de la începuturile sclavagismului.
La vederea oricărei creaţie a speciei, oamenii sunt îndreptaţi instinctual să creadă că autorii creaţiei au avut un motiv întemeiat să facă acel lucru. Cu cât construcţia este mai impunătoare, cu atât biasul cognitiv devine mai mare, şi motivul mai întemeiat. Să faci un om să trăiască într-o realitate alternativă nu este greu, trebuie doar sa-i invadezi lumea cu obiecte care atestă existenţa acelei realităţi alternative.

Şi asta nu se rezumă numai la cladiri ci la o gamă mai largă de acţiuni, care include şi ritualurile religioase. Este un motiv întemeiat acela pentru care secvenţele rituale se repetă de trei sau mai multe ori, credinciosul fiind tratat astfel ca un imbecil, pentru că, nu-i aşa, repetiţia este mama învăţăturii. Astfel i se dă impresia că face genoflexiuni şi se umileşte în faţa şarlatanului preoţesc cu un scop întemeiat.

Lupta pentru înlocuirea acestei realităţi cu una alternativă, care este dusă de către şleahta creştinească, se numeşte: implementarea masturbării psihice în oameni. Atunci când obiectul relaţiei sexuale nu mai există în realitate ci doar în mintea îndoctrinatului, masturbare se numeşte.
Astfel, Catedrala Neamului este proiectată pentru o relaţie de Masturbare a Neamului, în relaţia lui personală şi unisensuală de sodomie psihică cu Dumnezeu, Cristos şi cu toţi sfinţii, în care toţi aceşti zei inexistenţi inseminează Neamul cu mentalitatea de sclav idiot şi impotent - adică creştin.

17 comentarii:

  1. adevarul e la mijloc11 februarie 2010 la 11:53

    Catedrala BANTUIRII neamului...
    Chiar daca ar exista Ceva pe care sa-l poti asimila cu ideea de Dumnezeu(lucru pe care nu-l neg-probabil ca din perspectiva asta gandesc pe undeva similar cu Pavel Corut ),nu cred ca acea "entitate" are nevoie de respectiva catedrala.
    De fapt,nu cred ca are nevoie de ceva,in general.Daca vrea o catedrala,sa ne comunice di(n)rect si nemijlocit.
    De acea catedrala are nevoie BOR,ca sa-si rotunjeasca veniturile in continuare,si ca sa-si justifice existenta si imbecilizarea credinciosilor ortodocsi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Miluieste doamne pe robii tai crestini cu niste scaune la cap, poate realizeaza si ei acest truism... Dar, daca catolicii, protestantii si celelalte religii nu-l realizeaza, ala ca o entitate omniprezenta n-are nevoie de temple, nici ca as avea vreo pretentie de la crestinii sfertodocsi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ia cu apă să nu ți se aplece... mănânci cam mult rahat...

    RăspundețiȘtergere
  4. din moment ce toata viata si tot adevarul este din punctul lor de vedere cuprins intr-o carte nu poti sa le ceri nimic, nu poti sa ai asteptari pozitive de la astfel de semioameni.
    Cat despre catedrala sper doar sa nu o vada nimeni niciodata realizata, ar fi o prea mare risipa de detoate si ar contribui proportional cu marimea ei la spalarea pe creier si sclavizarea cetatenilor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Asa sa nu le-ajute Dumnezeu lor inexistent!

    RăspundețiȘtergere
  6. mai cauta de lucru in loc sa aberezi omule...

    RăspundețiȘtergere
  7. "Marii Piramide a Masturbării Neamului întru Cristos şi Dumnezeu." Genial.....Absolut Genial:))

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu avem bani de niciunele, dar de biserici... cat cuprinde. Sa faca statul curu' mare preotzilor. Apropos de asta http://cemitreceprincap.blogspot.com/2010/02/catedrala-in-evul-mediu.html

    RăspundețiȘtergere
  9. Pai doar si preotii fac curu mare statului, cand vine treaba cu votul.
    Traiesc in simbioza, ce dracu'.

    RăspundețiȘtergere
  10. maestre, esti dovada vie ca inteligenta poate sa nu aiba nici o legatura cu intelepciunea. Esti destept ca Hitler, inteligent ca un calculator bine programat ca sa trimita spamuri, dar esti sec. Sec la inima si la suflet, o gaura in univers. Tu esti miezu'...

    RăspundețiȘtergere
  11. Iar tu esti un indoctrinat care nu intelege ca bisericile nu sunt construite pentru beneficiul tau ci pentru al popilor. Ce, iti imaginezi ca nu ai putea sa-i slujesti lui Dumnezeu de acasa?
    Nu de alta dar asa iti recomanda calduros Cristos, in biblia aia pe care voi crestinii nu vreti sa o cititi.

    RăspundețiȘtergere
  12. "Unde 2 oamenii vorbesc despre dumnezeu,eu voi fi in mijlocul lor".Isus Hristos,nr.1 in camarilla sfanta.Imi bag......in catedrala neamului,si in bor,vive la vie!

    RăspundețiȘtergere
  13. nu e o ironizare cam exagerata?!

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu. Daca nu crezi ca religia este adevarata, constructia unei catetrale pentru o zeitate neexistenta este absurda.

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu vedeti ca se fura ca-n codru in tara asta !? Hotul striga hotul: si ne umple capul cu indoctrinari dirijate de: Hotul care fura mult ajunge rege! Oricum astia-s marionetele infuentelor banditilor de "Iluminati" care conduc lumea prin smecherii si teatre mondiale. Daciilor, astia ne dezbina si ne saracesc tara de tot, termenul de Roman Modern si Democrat a fost inventat ca sa ne batjocoreasca neamul - suntem sclavii altor sclavi mai imputiti decat stapanii lor ce le canta si astia joaca-n timp ce fura avutul comun... Lucrurile stau mai rau de atata, oricum eu unul refuz sa ma mai consider Roman, mai bine CETATEAN AL UNIVERSULUI! E=mc~patrat

    RăspundețiȘtergere