Pagini

duminică, 9 mai 2010

Evrei nazişti şi femei misogine

Poate credeţi că nu există speciile menţionate în titlu, dar nu este aşa. Evrei care să fie nazişti sincer să spun încă nu am văzut, dar de femei misogine e plină ţara asta.

Cum să fii femeie şi să mai fii şi misogină pe deasupra este ceva ce pe mine unul mă depăşeşte. Dar iată că există aceste femei, care se numesc creştin ortodoxe şi care susţin religia creştină, religie care pe lângă importantă latură antiumană, are şi o componentă profund misogină:

Efeseni 5:22
Nevestelor, fiţi supuse bărbaţilor voştri ca Domnului;
Efeseni 5:23
căci bărbatul este capul nevestei, după cum şi Hristos este capul Bisericii, El, Mântuitorul trupului.
Efeseni 5:24
Şi după cum Biserica este supusă lui Hristos, tot aşa şi nevestele să fie supuse bărbaţilor lor în toate lucrurile.

Îmi imaginez că există o carte în care scrie că eu sunt inferior altui om şi că trebuie să fiu supus aceluia în toate lucrurile, adică să fiu sclavul lui.
E clar că aş avea o mare problemă cu cartea asta. Femeile misogine însă n-au. Ar trebui să iasă pe stradă şi să protesteze in faţa parlamentului, acela care a forţat introducerea creştinismului (misoginismului) în şcolile noastre în cârdăşie cu şleahta de masculi infractori numiţi popi.

Ar trebui să umple blogosfera cu articole anti Pavel, Luca, Matei şi Cristos dar nu vezi decât vreo două trei cazuri izolate. Ar trebui să protesteze împotriva conducerii bisericii care este un club rezervat masculilor şi care spune că dacă sunt pe ciclu sunt murdare (necurate), care spune că n-au voie să-şi arate coama prin biserici - discriminare pe bază de sex, nici mai mult nici mai puţin.

Mai fetelor, treziţi-vă la viaţă, la libertate, la drepturi egale, măcar voi astea care sunteţi ateiste sau deiste şi luminaţile şi pe surorile voastre care se scaldă în mocirla psihică masochistă a religiei creştine, nu mai frecaţi aceleaşi subiecte futile pe care masculii vi le-au recomandat ca fiind domeniul vostru de activitate: copii, mâncare şi textile. Dacă mă uit pe internet la ce scriu femeile, mă apucă durerea de cap.

Cine e femeie şi nu ia poziţie împotriva creştinismului e o proastă şi o urâtă!

Hai pa!

18 comentarii:

  1. Evrei nazişti nu cred cǎ existǎ, dar existǎ (sau au existat):

    1. Evrei fascişti:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Jewish_fascism

    2. Evrei fascisto-religioşi (kahanişti)
    http://bezbojnicul.blogspot.com/2009/08/extremismul-religios-iudaic.html

    3. Nazişti cu bunici evrei, cetǎşeni izraelieni
    http://news.bbc.co.uk/2/hi/6985808.stm

    Never say never când e vorba de animalul numit "om"

    RăspundețiȘtergere
  2. Mda, poate m-am exprimat gresit si trebuia sa zic evrei antisemiti. Desi, nu este imposibil nici asta, daca exista femei misogine , o fi si vreun evreu sinucigas.

    Ce sa faci acuma... sunt stresat ca in momentul in care merg pe strada si calculez statisticile, femeile credincioase, alea care se crucesc in fata betoanelor ortodoxe ii depasesc pe masculi cu 5 la 1. Brainwashed by the Holy Spirit of Misogyny.

    Stiu care sunt mecanismele psihice care duc la aceasta situatie, dar nu depinde doar de predispozitie psihica, e vorba si de educatie. Care se face la scoala si la biserica. Educatie crestin ortodoxa.

    RăspundețiȘtergere
  3. bai asta femeia e misandrina nu misogina...da ce sa stie un ateu...care e buricu pamantului

    RăspundețiȘtergere
  4. Din partea mea ai nota 10!
    F bine zis! Femeile au fost si vor fi discriminate daca nu vor lua atitudine! Toate!
    Dar acest lucru nu va fi posibil datorita religie, a asa-zisei 'iubiri' pe care o simt pt un barbat si care le da dreptul sa fie manipulate, batute si fortate sa faca sex sau a prejudecatilor.
    Condamn femeile naive si cand vad cate una imi vine sa o sugrum! Zicem ca barbatul e de vina, dar nu! Si femeile impart 50% din ea!
    Sunt folosite, tratate in cel mai jalnic mod cu putinta si ele nu... Lasa ca trece! Cum sa treaca, oameni?
    Cand mergi linistita pe strada si te striga unu 'curva', cum sa reactionezi? Din nou 50-50: femeile s-au prostituat din cele mai vechi timpuri din diferite motive, iar barbatii considera femeia un obiect sexual.
    Cand macar pt o zi toate femeile din lume vor refuza sa faca sex, atunci pot sa zic ca se duce de rapa conceptia barbatului, dar pana in acea zi, ele se ocupa de moda, de cum sa faca mai mult pe plac barbatului, cum sa fie mai atragatoare si multe alte lucruri fara importanta, avand in vedere ca majoritatea 'masculilor' daca nu toti gandesc la fel.
    Imi pare rau pt femeile care se lasa calcate in picioare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Discriminarea nu are nici o legatura cu sexualitatea, conformatia genetica psihica tipica a femeii, vezi societatile matriarhale sau matriliniare studiate de catre antropologi. Are legatura cu cultura.

    Civilizatiile alea din orientul mijlociu mai mult ca sigur au o radacina culturala comuna care avea organizare de tip patriliniar. Din cauza asta religiile care au provenit de acolo sunt prin esenta misogine - iudaism, islam si crestinism.

    In ziua de azi femeile se lasa calcate in picioare din cauza mostenirii culturale nu a celei genetice - faptul ca sunt atrase de masculi. De masculi sunt atrase si femelele hiena sau leoaicele dar alea cand baga dintii in ceva, nu glumesc.

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  7. "trebuia sa zic evrei antisemiti. Desi, nu este imposibil nici asta"

    Existǎ conceptul de self-hating jew, care in principiu ar fi un evreu antisemit, dar mie mi se pare cretin conceptul.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Self-hating_Jew

    RăspundețiȘtergere
  8. Hihi! Mi-aduc aminte ce dileme morale m-au framantat cand am citit in biblie ca “femeia nu are voie sa ii invete pe altii” (apostolul Pavel zice pe undeva). Iar eu ma gandeam pe atunci sa ma fac profesoara de religie! M-am zvarcolit un pic din punct de vedere etic…:))

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi pare rau ca majoritatea femeilor nu sunt preocupate de acest fapt desi majoritatea de marita si ajung in biserica unde le citeste popa chiar versetele astea si care cred ca acuma au drepturile pe care le au doar asa din cauza hazardului.

    RăspundețiȘtergere
  10. Eh, nu ca ma laud...am pur si simplu un nivel anxietatii existentiale peste medie. Tot timpu ma "framanta" ceva!

    RăspundețiȘtergere
  11. Evreu legionar: Steinhardt. Nu mai tin minte din "Jurnalul fericirii" daca era si antisemit. Cartea aia mi-a provocat o criza religioasa la sfarsitul clasei a 12-a. Eram tot in templu.

    RăspundețiȘtergere
  12. Odata ce s-a convertit la crestinism a renuntat la identitatea lui de evreu. Mi-a dat si mie cineva jurnalul asta al fericirii tot cand eram prin liceu dar am rasfoit putin si m-a lasat rece. Preferam James Joyce sau Kafka; erau mult mai interesanti.

    RăspundețiȘtergere
  13. "A fi evreu" ce inseamna? E apartenenta etnica sau religioasa?

    RăspundețiȘtergere
  14. Pentru unii dintre ei ambele, pentru altii doar apartenenta etnica. Ideea este ca aceia care au renuntat la cultul mozaic au trecut in majoritate la ateism, nu la alta religie. Mai dai insa peste cate un ticnit care se converteste la crestinism - trece din lac in puţ. Crestinismul pentru un evreu religios e doar o erezie si sa vezi ce urat fac crestinii cad evreii argumenteaza cu versete din biblie faptul ca Hristos nu a fost Mesia.

    Cand vorbeam de identitate a evreului ma refeream la ce presupune asta la nivel cultural, nu la ce material genetic au evreii.

    RăspundețiȘtergere
  15. bai sclavule crestin anonim, o femeie misandra e aia care are ceva cu barbatii, iar ceea ce vrea sa zik domnu' care a scris acest text f obiectiv e ca femeile in discutie urasc tot femeile, deci da-sunt misogine. Cum le poti spune altfel?
    Felicitari intarziate pentru ce ai scris! Sunt uimita ca mai observa si altii aceste aspecte si mai ales...spre rusinea noastra, un barbat. Da, se pare ca unii domni sunt mai feministi si mai obiectivi ca noi. Arsena

    RăspundețiȘtergere
  16. Nici noi femeile nu stim sa punem piciorul in prag, sa spunem NU atunci cand trebuie sa spunem nu. Nu stim sa fim demne si avem (inca) impresia ca (trebuie sa) depindem de un barbat din toate punctele de vedere, ca asa e normal. E adevarat, sunt si cazuri cand femeile chiar depind de un barbat la modul cel mai concret cu putinta - de aceea o fata trebuie invatata inca de mica sa aiba o cultura, sa citeasca permanent, sa studieze pt a fi in stare sa aiba o meserie respectabila si sa se intretina singura, sa invete sa se descurce in viata, sa stie sa ia propriile decizii, sa nu se lase niciodata calcata in picioare s.a.m.d.
    Si, inca ceva ce a mai remarcat o pers ce a scris inaintea mea : femeile sa nu mai caute atat de mult sa placa barbatilor! Sa fie ele insele. Cine le va iubi le va iubi pt ceea ce sunt cu adevarat.

    RăspundețiȘtergere