Pagini

joi, 15 septembrie 2011

Raiul creştin

    Aşa după cum ştim toţi în religia creştină după ce mori ajungi în Rai şi acolo trăieşti fericit o eternitate. Vom arăta deci pentru doritorii de Rai cam cum arată un tablou sumar al acestui loc de veci:

1. Atunci când eşti în Rai şi vine cineva la tine să-ţi înşire tot felul de parascovenii, imbecilisme şi platitudini de care nu eşti interesat sub nici o formă şi de care nu vei fi interesat vreodata, te vei simţi invariabil fericit.
2. Dacă eşti în Rai şi prietena te înşeală cu prietenul tău cel mai bun vei tresălta de fericire.
3. În Rai vei putea să-ţi dai cu ciocanul peste ouă, sa le strângi la menghină, să le freci cu peria de sârmă iar apoi să le bagi în spirt şi singurul lucru pe care-l vei simţi va fi fericirea deplină.
4. În caz că te plimbi prin Rai, calci într-un rahat de câine, aluneci şi-ţi spargi nasul, vei fi un om fericit.
5. În Rai vor fi fericiţi toţi cei cu puţa mică. Şi ei dar, ciudat, şi femeile lor.
6. În Rai până şi creştinii vor fi fericiţi.
7. Dacă vine cineva îţi pocneşte un pumn în faţă fără motiv şi-ţi dă apoi şi un şut în fund vei simţi un acut sentiment de fericire.
8. În Rai nu contează de unde vii şi unde te duci, dacă faci stânga sau dreapta, dacă urci sau cobori, dacă mergi sau stai; oriunde eşti şi oriunde ai ajunge eşti la fel de fericit.
9. Pe Pământ dacă bei, te îmbeţi însă după ceva timp de trezeşti din beţie. În Rai dacă bei, te îmbeţi dar când te trezeşti, te trezeşti tot beat. De fericire.
10. În Rai Hristos va putea fi biciuit, bătut în cuie pe cruce, scuipat de populaţie, sodomizat de o herghelie de unicorni roz şi se va simţi extrem de fericit. La fel de fericiţi vor fi şi părinţii lui, Dumnezeu şi cu Maria, atunci când îl vor vedea lăţit pe cruce şi executat de herghelia de unicorni.
11. Din Rai vei putea să te uiţi la etajul inferior, în Iad, unde se află copii nebotezaţi, Nietzsche, Angelina Jolie, eu, Socrate, Richard Dawkins, vrăjitoare şi femei musulmane care vor fi rupte în bucăţi, mâncate, desfigurate, dezintegrate şi violate de toţi dracii şi te va încerca fericirea. Te vei uita cum urlă de durere în perpetuitate şi vei fi fericit. Din Rai te poţi uita fericit la chinurile groaznice ale copiilor tăi păcătoşi sau eretici şi vei face asta pentru eternitate.
12. În Rai poţi în sfîrşit să mănânci rahat la propriu şi nu doar să-ţi placă ci să fii şi fericit pe deasupra.
13. Tot acolo vei fi fericit de fiecare dată când vezi autişti, cretini, idioţi, imbecili sau alţi săraci cu duhul. Care, evident, fiind săraci cu duhul sunt şi ei fericiţi. 
14. În Rai nu există grade de fericire, întotdeauna eşti fericit în gradul maxim în care poţi fi fericit. Eşti la fel de fericit dacă mănânci un grapefruit sau daca-ţi rozi unghiile; dacă faci sex cu Miss Univers sau cu o păpuşă gonflabilă hermafrodită şi dezumflată; dacă asculţi Bach sau vreo unghie scrijelind tabla, dacă ai hemoroizi, reumatism, tuberculoză ori platfus.
15. La fel de fericit eşti dacă citeşti poezie sau dacă asculţi demagogie politică, dacă îţi miroase a lavandă sau a ouă clocite, dacă bei un vin de Porto sau hipoclorit de sodiu, dacă-l priveşti pe Hristos pe cruce sau tabloul lui Stalin.
16. În cadrul Cupei Campionilor Creştini care se desfăşoară în Rai, cei care sunt eliminaţi în grupe sunt la fel de fericiţi ca cei care iau cupa, iar în meciurile de box creştin sunt fericiţi deopotrivă învingătorii cât şi perdanţii.
17. În Rai, vei fi fericit să te întâlneşti şi să vorbeşti faţă în faţă cu posesorii moaştelor pe care le-ai pupat în viaţa ta creştină.
18. Dacă eşti în Rai şi te mănâncă-n fund nu contează dacă te scarpini sau nu, vei fi la fel de fericit. Dacă îţi curg mucii din nas, nu contează dacă-i ştergi sau nu, vei fi la fel de fericit.
19. Acolo dacă te duci la un copil mic şi-i iei jucăria nu se supără pe tine, este imposibil să enervezi pe cineva oricât te-ai chinui; nu poţi nici să faci glume pe seama cuiva şi nici să dai ţeapă că nu se supără nimeni.
20. Nu contează ce faci, ce gândeşti ce crezi, ce ţi se întâmplă, în ce companie eşti, singura stare pe care poţi s-o încerci este fericirea, astfel încât dacă s-ar putea să simţi şi altceva ai putea să juri că începe să te plictisească toată afacerea asta.

    Cât despre mine, eu am asigurat în Iad un loc călduţ, ba chiar fierbinte aş putea să spun. E clar că nu e  fericirea din Rai, însă din câte am înţeles, chinurile Iadului sunt diversificate şi destul de deosebite, astfel încât experimentarea lor ar putea să fie chiar distractivă dintr-un anumit punct de vedere.

21 de comentarii:

  1. Sa vezi ce sar cre[s]tinii acum cu comentarii gen : "ba date-n pi**a matii de ateu , o sa ajungi in iad ..." .

    Godless , ai putea scrie o carte :) iti garantez ca as cumpara 100 de exemplare .

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi te imaginam la o conferință mondială a ateilor citind acest articol. Audiența se strâmba de râs după fiecare replică. Eu râdeam cel mai tare după punctul 7.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Dan

    Daca o sa scriu o carte o sa fie probabil in format electronic si gratis asa ca va fi suficient sa faci copy si apoi paste de 100 de ori ca sa ai 100 de exemplare.

    Oricum, nu se va intampla anul asta dar probabil ca o sa scriu una mai devreme sau mai tarziu. Problema nu e cu scrisul ci cu faptul ca lumea nu prea mai citeste in ziua de astazi.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Zergu

    Pe trompa lui Ganesha, ar merge o conferinta mondiala ateista organizata in Romania.

    Insa stai sa termine astia de construit Catedrala cu hotelurile alea cu tot ca sa avem unde caza oaspetii atei; exact cand or s-o termine astia va fi timpul copt pentru a doua secularizare a averilor bisericesti.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca in 2012 va fi o conferinta internationala a umanistilor. Stiu ca scria bucuros Cernea ca vor veni in Romania "starurile".

    RăspundețiȘtergere
  6. Ar fi ceva sa vina; mai ales as fi curios sa vad cum ar arata o pozitie oficiala BOR despre treaba asta.

    RăspundețiȘtergere
  7. In iad noi ne vom desfata pe divane moi rosii,impreuna cu toti masculii cu draci in ei,vom fi posedate si linse,pe urma vom putea diversifica atmosfera,vom putea da foc bibliei,vom manca pe saturate,ne vom imbata si vom putea dormi pana la pranz,pt ca nu-i asa,nu va trebui sa merem la inchinaciuni si la pupat moaste,ne vom putea machia ca si curveturile pe care le invidiam pe pamant,vom putea sa facem streaptease pe un falus enorm,in timp ce voi,masculii turbati va veti pregati pt orgie vesnica...
    Serile ni le vom petrece jucand biliard cu ateii din toate colturile iadului,in timp ce muzica heavy metal,rock va rasuna pana in rai spre disperarea celor slabi cu duhul....
    Straiele noastre vor fi doar niste ate pe ici pe colo,spre desfatarea curvarilor de pretutindeni,vom putea manca in sfarsit din fructul oprit,care nu va fi un mar,ci o banana of course...
    Acestea fiind spuse....ne vom bucura si distra de minune,amin.....

    RăspundețiȘtergere
  8. Ps: nu am reusit sa introduc mesajul cu id-ul meu....de ce oare?

    RăspundețiȘtergere
  9. Cred ca trebuie sa te conectezi cu altceva; sunt mai multe optiuni acolo; blogger, intensedebate, facebook, etc. Ai postat de pe id-ul tau dar nu stiu care dintre ele, probabil contul de intensedebate.

    De parerea ta despre Iad ce sa spun, daca nimereste vreun credincios pe aici in cautarea Raiului crestin si vede ce-ai scris, ori se sperie ca de dracu ori se converteste la ateism ca sa aiba si el parte de distractie.

    RăspundețiȘtergere
  10. M-am hotarat: vreau si eu belet in iad! :)

    O sa ma straduiesc sa fiu catalogat si plasat la "periculosi" sa nu cumva sa se razgandesca "Intelijentul" si sa ma duca la "etaj", apoi sa trebuiasca sa evadez de acolo.

    RăspundețiȘtergere
  11. Am un cont goagal cu care eram mereu conectata pe acest site,dar acum imi scrie ca acount-ul meu nu are voie sa introduca mesaje aci....
    -Cocolina-

    RăspundețiȘtergere
  12. Am incercat sa umblu la setarile de conectare,sa intru cu acount-ul meu de aici(Google)dar nu reusesc....imi apre un mesaj blogger care imi spune ca nu pot accesa pag.......offff,cred ca mnezo nu ma lasa sa dau frau liber imaginatiei aci...

    RăspundețiȘtergere
  13. Asa, asa, da-le apa la moara alora de ne spun satanisti, acum au dovezi. Pai ce faci domle? Ne deconspiri in halul acesta?!

    Daca te va plictisi fericirea aceea, vei fi la fel de fericit. You can't escape and it's heavenly! :))

    RăspundețiȘtergere
  14. Mai, in Rai nu exista trupuri, numai suflete, de unde scarpinatul pe nush unde nu se pune. In Rai esti totul si nimic, ca un inger, ce nu stii ce-i ala un inger?!

    RăspundețiȘtergere
  15. Probabil ca odata mergea unul pe strada, s-a trezit cu un gainaţ imens in cap, si neputand sa creada ca acela ar fi putut sa fie facut de vreo pasare, a inventat ingerii.

    De fapt cam asa s-au nascut majoritatea conceptelor religioase.

    RăspundețiȘtergere
  16. Un preot ortodox, unul catolic şi un rabin stau de vorbă. La un moment dat, discuţia lor ajunge la problema banilor strânşi de la credincioşi; şi anume, cum îi împarte fiecare:- Eu fac aşa, zice preotul ortodox: trag o linie şi arunc banii în sus - ce cade spre mine iau eu, ce cade în partea cealaltă a liniei sunt ai lui Dumnezeu. - Eu, zice preotul catolic, fac un cerc şi arunc de asemenea banii în sus - ce cade în cerc e al meu, ce nu, e al Domnului. La rândul lui, explică şi Rabinul:- Când arunc banii în sus, eu ştiu că Dumnezeu îşi ia, dacă vrea, cât îi trebuie. Ce cade înapoi e al meu!

    RăspundețiȘtergere
  17. Not sure if trolling, or if you just didn't understand the idea of Heaven...

    Cum spunea cineva mai sus, în Rai ajung doar sufletele...fără trup, evident. Imaginează-ţi viaţa pe Pământ fără războaie, crime, foamete, violenţă, etc şi vei putea să-ţi faci o idee despre cum este Raiul. ( Raiul descris în Biblie vreau să zic ).

    RăspundețiȘtergere
  18. Era un text umoristic. Am inteles ideea de Rai si este una extrem de caraghioasa. Suflete, dumnezeu, lol. Fara crime, violenta si foamete.

    Am sa-ti dau fericire maxima daca mi te supui mie. Asta e ideea de Rai. Parca e inspirat din basmul ala - "Tinerete fara de batranete si viata fara de moarte".

    RăspundețiȘtergere
  19. Daca ai deschis ideea cu Raiul, inseamna ca tu crezi ca exista.

    RăspundețiȘtergere