Pagini

marți, 20 octombrie 2009

Familia e sfântă!

În această epocă decadentă, în care autorităţile seculare (care dracu or fi alea) vor să desfiinţeze valorile tradiţionale creştine, promovând prostituţia, preacurvia, consumul de droguri , homosexualitatea şi libertatea de expresie, doar Sfânta Scriptură se opune acestui şuvoi de imoralităţi, ca un munte de conservatorism primitiv în faţa apelor progresiste anticreştine.

Nu prin fapte, ci prin vorbe. Iată stimaţi creştini şi atei, ce mărturie despre valorile pe care trebuie să le respectăm cu sfinţenie, ne lasă Dumnezeu, stăpânul atemporal, aspaţial şi aexistenţial al Universului, alfa şi omega, p şi q, x şi y, cel care este trei in unu, unu in trei, trei in doi şi zero barat, creatorul a 130 de miliarde de galaxii, fiecare a câte 10-100 de miliarde de sori:

Deuteronomul 25:11-12 Când doi oameni se vor certa unul cu altul, şi nevasta unuia se va apropia să scoată pe bărbatul său din mâna celui ce-l loveşte, dacă întinde mâna şi apucă pe acesta din urmă de părţile ruşinoase, să-i tai mâna: să n-ai nici o milă de ea.

Adevărat grăieşte creatorul Universului, prin Sfânta Scriptură, pe care, în infinita lui înţelepciune a ales să o dicteze unui trib de barbari, în epoca bronzului, într-un deşert insignifiant de pe planeta asta (care a fost creată special pentru noi).

De ce a fost creată planeta asta special pentru noi? Ca să tăiem mâinile femeilor, care, cu o nesimţire rivală cu atotputernicia creatorului au tupeul să îl tragă pe bărbatul (superior) de bijuterii. Păi, cum să nu-i tai mâna, cum să ai mila de ea?

Relevantă dovadă pentru omniscienţa şi înţelepciunea divină este aceasta, deoarece, gândiţi-vă, cine şi-ar fi dat seama că fără curent electric, mâncare şi antibiotice, specia umană poate subzista, dar fără urmaşii virtuali care sunt situaţi în părţile ruşinoase ale bărbatului (superior), ar fi păţit de bunăseamă ca acei dinozauri, care, nici măcar n-au existat, conform Sfintei Scripturi.


3 comentarii:

  1. Bre, iești un ignorant cu I mare.

    Dacă tu nu înțelegi că o muiere cinstită ar face *orice* altceva în încercarea de a împiedica masculul agresiv de la a-i incapacita soțiorul, e neînțelegerea ta.

    Adică, zău, poate să găsească altă metodă.

    Și dacă nu o găsește, și comite o faptă așa de rușinoasă, ești responsabil să o repui pe calea cea bună. Să-i tai mîna, căci a săvîrșit o spurcăciune. Să scoți răul din casa ta.

    Iar dinozaurii nu au existat, bineînțeles. Toată lumea știe asta: http://bash.tlp.ro/?327

    ------
    Gata, am terminat. Gizăs, cum naiba se și poate închipui un scenariu atît de aberant? [/retoric]

    Oricum, te agiți degeaba cu vechiu' testament. Parcă n-ai ști că a decăzut din drepturi de cînd a apărut celălalt (hă?).

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Bastet, nu toata lumea stie aikido. Asa ca neinitiatele se pot deda si la astfel de tehnici (sportive) in lupta sfanta de aparare a providerului de material genetic.

    M-am uitat pe bash - 327. Ori autorul replicii este crestin ori este crestin. Una din doua, cum ar spune el. De ce a trebuit sa-mi intaresti convingerea conform careia a trai in Romania este o adevarata aventura (nefericita) ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Furnizorul de material genetic, behehehe. Într-adevăr.

    Cît despre autorul replicii aceleia – era un creștin, după cum bine ai constatat. Am găsit replica respectivă foarte recent, într-una dintre peregrinările mele pe forumuri creștine. Nu am rezistat, a trebuit să o pun pe bash.

    În final, nu trebuie să disperi, hm... e bine „să nu mori prost” și să știi cam ce... zice... lumea. Amirite?!

    RăspundețiȘtergere