Pagini

luni, 23 noiembrie 2009

Teocraţia tâmpeşte România - prezidenţiale 2009

Stimaţi atei, trecură şi aceste alegeri. Rămâne de stabilit cine o să fie promotorul teocraţiei în România: ori Traian Băsescu, degrabă creştinătorul de copii musulmani, ori Mircea Geoană, cel care îl are ca model moral pe Daniel Ciobotea, supranumit şi Patriarhul Audi.

În caz că o să iasă Mircea Geoană, ne aşteptăm, (din moment ce are ca model pe acest Ciobotea), să propovăduiască decenţa, modestia, sărăcia (a noastră, nu a lui), umilinţa şi masochismul, în timp ce el şi cu restul tribului său, îşi vor arăta în mod opulent averile, obţinute prin donaţii (furt) de la credincioşii în PSDumnezeu.

În caz că va ieşi Traian Băsescu, ne aşteptăm la consolidarea parteneriatului întru furt, înşelăciune şi spălarea de creiere de copii nevinovaţi astfel încât România să ajungă pe noi culmi ale stupizeniei, indiferenţei şi iresposabilităţii civice. Că doar aşa propovăduieşte Cristos: Dacă te fură unul, lasă-l să te fure, că l-o pedepsi Yahve, în viaţa de apoi, aia care nu există.

Cât despre mine, nu pot să zic decât că această situaţie era de prevăzut, nu sunt nici dezamăgit, nici pesimist, nici optimist, ci ca mai întodeauna, cinic. Este totuşi un imbold mai puternic decât cel de ieri să fac campanie împotriva lui Cristos, a religiei primitive, a manipulării de orice fel, poate poate cândva, în viitor, se vor trezi şi aceşti lobotomizaţi numiţi români la realitate.

Este măcar bine că ~50% din populaţie este atât de scârbită de politică încât să nu s-a dus să voteze cu actuala nomenclatură de cristo-politruci, iar aceasta, cu toate că nu este o poziţie raţională a lor, este măcar o poziţie sentimentală pe care o pot înţelege. Există deci un sector destul de larg al populaţiei care poate fi adus la viaţă şi eventual responsabilizat. Campania lui Remus Cernea ne-a arătat că internetul este o creaţie a Satanei de care trebuie să facem uz la maxim. În încă 5 ani avem tot timpul la dispoziţie. S-o facem deci. Până atunci, multe dintre băbăciunile pupătoare de moaşte se vor desfăta în Rai, prosternându-se în faţa lui Dumnezeu, sau, varianta ateistă, le vor mînca viermii. Hai noroc şi voie bună!


2 comentarii:

  1. plm...eu ti-am explicat ca e o pozitie nu sentimentala, ci doar hedonista(nu te deplasezi la vot) si rationala, bazata pe statistica si probabilitati (se vede ca nu ti-au placut matematicile prin liceu) :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Iar la tine se vede ca nu ti-a placut logica la gradinita. Daca extinzi comportamentul tau irational si iresponsabil la toata populatia, societatea ar fi distrusa.

    Statisticile si probabilitatile despre care vorbeai tu au sens doar in momentul in care aproape 50% din potentialii votanti gandesc ca tine, aka iresponsabil si nu se duc la vot. Iar ei nu se duc la vot din cauza ca statisticile si probabilitatile le sunt impotriva. Mars de-aici cu circulus in probando.

    RăspundețiȘtergere