Pagini

joi, 7 ianuarie 2010

O reţetă pentru prepararea sclavilor

Iată aici o reţetă foarte simplă (pentru cei interesaţi de domeniul culinar) cu ajutorul căreia vă puteţi delecta cu nişte sclavi idioţi priponiţi la biserică.

Ingredientul principal este un grup de oameni (de preferinţă cât mai fragezi) dotaţi cu conceptele de vină şi pedeapsă. Ei bine, se iau aceşti oameni se adună la un loc ca o turmă de oi (de fapt li se spune că ei sunt o turmă) şi li se induce sentimentul de vinovăţie faţă de o entitate necognoscibilă, la care doar păstorul turmei are acces.

Astfel, peste aceşti oameni (sclavi in devenire) se presară păcate cu nemiluita până când se consideră atât de păcătoşi încât nu mai pot trăi astfel. Este esenţial ca indivizii să nu fie lăsaţi să gândească, deoarece asta elimină din ei aroma păcatului (originar sau nu). De asemenea nu trebuie să aibă contact cu informaţii diverse ca să nu li se altereze esenţa de sclav în devenire.

În momentul în care au ajuns într-atât de nefericiţi, dezinformaţi şi complexaţi, preotul (bucătarul), le spune că el are soluţia pentru nefericirea, dezinformarea şi complexele lor de inferioritate.
Se iau deci sclavii, se mint bine pe toate părţile cu minciuni de genul:
- o să fii fericit după moarte (dacă mă plăteşti pe mine),
- Dumnezeu are toate răspunsurile, şi ele sunt transmise prin Biblie şi prin gura preotului (contra cotizaţiei pentru biserică)
- chiar dacă eşti un gândac nemernic în faţa lui Dumnezeu, el te iubeşte, etc.

Se curăţă bine de bani până la moarte, şi ei şi copiii lor, cu tehnicile prezentate mai sus.

De notat că sclavii produşi de biserică pot fi sclaviţi concomitent şi de către stat cu rezultate excepţionale.

Poftă buna!

19 comentarii:

  1. formidabil! - gresesti, insa, noi preferam papionul, smecheria si maneaua - balanganim icoana la retrovizoara si sunetm mai tari decat tine, ha, ha, ha, mori ateule!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pana la urma o sa mor. Dar deocamdata n-am de ce sa ma grabesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa inteleg ca tu iti potolesti foamea cu atei la gratar? ca din cate am observat reteta de mai sus iti provoaca greata

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai inteles gresit. Era vorba despre sclavi, nu despre atei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Atunci...o alta interpretare
    cei interesati de domeniul culinar = sclavi?
    godless-ocuptie sclav->esti interesat de domeniul culinar->ti-ai urat si tie pofta buna

    acum nu stiu daca ar trebui sa te includ si pe tine in reteta din moment ce esti sclav(o sa spui ca esti un alt gen de sclav)...
    ...ok...pofta buna

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai vreo idee de exprimat sau nu stii cum si unde sa-ti mai pierzi vremea?

    RăspundețiȘtergere
  7. Ti s-au incurcat neuronii asa tare?...
    Mai...nush cum sa-ti zic da problemele de exprimare sunt la tine. Pe langa faptul ca ai greseli de ortografic in text, mai si induci cititorii in eroare. Esti sau nu esti sclav conform profilului tau? De ce sa ne mai obosim sa gatim daca te-ai servit pe tava.

    Din moment ce postu tau vrea sa fie ilar si presupune clar pierdere de vreme am zis sa fiu si eu pe aceeasi lungime de unda.

    Mai lucreaza la simtu' asta al tau al umorului ca scartaie...

    Bafta!

    RăspundețiȘtergere
  8. Am greseli de ortografic?

    Asta e, se mai intampla.

    RăspundețiȘtergere
  9. Una e sa gresesti o litera la sfarsitul cuvantului sau sa mananci litere si alta e sa iti verifici textu de 4,5 ori, sa te stresezi sa pui diacritice si, cu toate astea, sa pui virgula intre subiect si predicat cum ai facut tu.

    In loc sa imi raspunzi la intrebari, incerci sa te legi de lucruri irelevante. Doar pentru ca te faci ca nu intelegi(ca nu e de inteles) ce am comentat nu inseamna ca nu "am idee de exprimat".

    Daca tot te chinui sa plamadesti postari d-astea ingenioase, oboseste-te sa dai si niste raspunsuri inteligente bagatorilor de seama.

    Oricum, merci!

    RăspundețiȘtergere
  10. 1. Cred ca se pot gasi pe internet destul bloguri in care poti gasi greseli de ortografie. De ce te incearca grija de asta?

    2. Sunt sclav la firma la care lucrez si la stat. Dar aia de la firma imi dau niste bani, si daca vreau, reziliez, iar la stat nu am ce sa-i fac, ca ma sclaveste oricum. Blogul asta este despre sclavii religiosi, aia din care eu nu fac parte. Probabil faci tu.

    RăspundețiȘtergere
  11. 1.-tu ai adus vorba de subiectu asta(in loc sa-mi raspunzi la intrebari) si de aia ti-am cantat in struna(inainte sa aduci acuzatii uita-te mai intai in gradina ta)

    2.-nu o sa fac nicodata parte din categoria sclavi iar in privinta orientarii mele religioase nu e cazu sa faci presupuneri nefondate(n-ai suficiente date)

    RăspundețiȘtergere
  12. Chiar nu reusesc sa inteleg ce rost are sa postezi comentarii pe un blog antireligios, in momentul in care nu te intereseaza subiectul. Nu de alta dar imi este greu sa accept ca te intereseaza profilul sau ortografia mea.

    RăspundețiȘtergere
  13. off...ma obosesti...
    Am postat un comentariu legat de subiectul postarii tale. Tu mi-ai luat la misto comentariul.

    Articolu e funny si pune punctul pe i, numai ca esti putin cam drastic si sarcastic...si un pic arogant la adresa saracilor credinciosi.

    RăspundețiȘtergere
  14. Prostii , daca Dumnezeu nu exista de ce exista satanisti si tampiti care sa posteze mesaje ca cel de mai sus ?

    RăspundețiȘtergere
  15. Am fost sclav al religiei dar m-am trezit si-am facut-o sclava mea :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere