Pagini

marți, 1 iunie 2010

Fraudă la nivel naţional

Creştinismul aplicat - fraudă la nivel naţional (de fapt internaţional).

Toate "serviciile" prestate de popi - botez, căsătorie religioasă, înmormântare, pomeni, draci, laci şi crocolaci presupun pentru platnicul creştin răsplata după moarte.

Numai şi numai după moarte, niciodată în timpul vieţii. În timpul vieţii suferinţa (mai ales aia provocată de sărăcie) e o virtute creştină care îţi va aduce mari bogăţii (bineînţeles, tot după moarte).

Dacă le dai bani - nu mai arzi în Iad (după ce mori).
Dacă le dai bani - o să bei bere cu Cristos în Rai şi o să poţi să-l slăveşti pe Dumnezeu, pe care nu l-ai mai putea slăvi dacă ai fi torturat la cazanul cu smoală pentru eternitate (după moarte) - ceea ce este foarte probabil să se întâmple, în cazul în care rudele tale nu le dau bani popilor ca să te înmormânteze cu o slujbă magico-religioasă prin invocarea la modul sclavagist al tiranului absolut:

- Iarta-ne Doamne!
- Miluieşte-ne Doamne!
- Iartă-l pe robul tău Paraschiv...
- Suntem toţi robii tăi - sclavii lui Dumnezeu...
- Apără-ne şi de dracu' că noi nu putem s-o facem, suntem vai de mama noastră fără tine, stăpânule de sclavi care eşti.
- Suntem toţi nişte nimicuri în faţa ta, la fel cum şi tu eşti un nimic în faţa ateilor nenorociţi care trebuie omorâţi cu pietre deoarece fac mişto de tine, Doamneeee...

O viaţă de creştin - o viaţă de achiziţie a serviciilor de care nu o să beneficiezi decât după moarte.

Până şi vrăjitorii, astrologii, ghicitorii în creieri de coropişniţe, comersanţii de piei de cloşcă, vânzătorii de cimpoaie din piele de ţanţar, vânătorii de fantome şi bioenergeticienii telepaţi şi urinoterapeuţi au decenţa să pretindă că rezultatul teoriilor lor pseudoştiinţifico-fantastice o să producă un rezultat în realitate.

Dintre toate speciile de şarlatanie şi escrocherie, cea mai ţicnită şi mai obscenă este aceea care pretinde că trebuie să plăteşti pentru ceva ce nu vei vedea niciodată. De la creştini oricum nu aveam pretenţii, deoarece acolo, la ei în creştinism, să fii sărac cu duhul e un scop în viaţă. Ceea ce este foarte grav este că există atei care participă la aceste festivaluri ale absurdului importate din epoca ignoranţei speciei umane şi care aduc tot felul de argumente ilogice pentru a scăpa de datoria morală de-a refuza să participe la această stupidă mascaradă creştină.

Ascultaţi-mă şi credeţi-mă când vă spun că toţi ateiştii cate păcătuiesc astfel împotriva raţiunii şi a decenţei vor fi arşi pentru eternitate în Iadul ateist, unde domnesc Bakunin şi cu Hitchens până când o să le sfârâie toţi neuronii ăia care nu au funcţionat cum trebuie atunci când a trebuit.

Iar asta, se va întâmpla, bineînţeles, tot după moarte.

20 de comentarii:

  1. Frauda la nivel national e foarte foarte bine spus. Practic in ceea ce ai descris tu acolo se include din ce in ce mai bine sistemul de pensii. Eu, care mai am destul de multi ani pana la pensie (la varsta la care se practica acum), nu am absolut nici o speranta ca va mai exista asa ceva pana atunci. Platim acum impozite, taxe si viata, si nu primim nimic decat... tot dupa moarte.

    RăspundețiȘtergere
  2. Evident, crestinii sunt fraieriti, dar nu vor afla niciodata daca raman credinciosi; noi, cei ce platim impozitele, suntem fraieriti si stim asta...

    RăspundețiȘtergere
  3. Problema e aia pe care am spus-o cu ateii, care stiu ca sunt fraieriti dar tot se duc acolo si platesc. Daca aceia ar incepe sa-si manifeste parerile in legatura cu absurditatea asta, si credinciosii cu care sunt rude s-ar gandi a doua oara.

    Sau macar n-ar mai avea tupeu sa-si santajeze emotional si sa si oblige rudele ateiste sa vina pe la slujbele religioase.

    RăspundețiȘtergere
  4. Vorbind de sclavi, uite aici unul care si-a dat si masina in sclavie:

    http://cocalari.com/2010/06/alin-isus/

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai la ce poti sa te astepti de la ei? Sa scrii Iisus pe masina, care chiar daca este o rabla, tot o minunatie a tehnicii este, e ca si cum ti-ai tatua cuvantul cacat in frunte. Cocolarul e cocalar pana la moarte. Nu prea vad cum o sa scapam de astia daca nu devin o minoritate si nu intra sub incidenta oprobriului public. Ca o sa-i cultive careva e o speranta desarta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Asa e... nu pleaca nicaieri. Ceea ce se intampla insa este ca miscarea de prostime accelereaza orice prabusire sau punct de criza... ceva ce vom vedea foarte clar in urmatorul deceniu romanesc. Cocalarii, verisori primari cu credinciosii, au ajuns la putere prin audienta fantastica de la OTV si administratia Basescu. Acum e timpul sa scada...

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu e frauda daca frica de moarte este suficient de mare incat sa ai nevoie de asigurari. Oamenii cauta un produs fictiv iar cineva il inventeaza. E marketing antic :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Pai marketing marketing, dar daca ar veni cu aberatiile lor la frica mea ateista de moarte le-as rade in nas. Putrezesc deci nu mai exist - mare paguba!

    La credinciosii lor insa, pe care i-au indocrinat in prealabil cu frica de tortura eterna este alta situatie. Sa-i lase cu frica de moarte nativa si apoi sa isi vanda produsele. Atunci n-ar mai fi frauda.

    RăspundețiȘtergere
  11. din pacate pentru tine .. 99,99% dintre oamenii cu care ai de-a face sunt crestini . probabil nu ai prietena pentru ca nu ai gasit o ateista . de cate ori ti-au placut fete care , atunci cand au vazut ce ai scris pe blog , au plecat?
    never mind , nu raspunde in scris . dupa ce citesti comentariul , sterge-l te rog , pentru ca e un mesaj personal

    RăspundețiȘtergere
  12. Ha ha ha!

    Deci ar trebui sa-mi sterg blogul si cea mai mare parte a creierului ca sa agat femei? Alta data.

    Te-ai prins tu ca eu am facut acest blog ca sa-mi perpetuez specia antiteista, dar e vorba de perpetuare la scara larga, mult mai eficienta decat aia pe care ti-a oferit-o selectia naturala prin sexualitate.

    Chiar nimeni nu a incercat tipul asta de apel la sexualitate cu mine, e ceva nou. Sa-ti faci tu lobotomie si sa te mutilezi intelectual pentru femei, eu nu sunt capabil.

    In mod paradoxal chiar am iesit de cateva ori cu o crestina care a aterizat pe blog,(ca sa o convertesc la ateism, evident) numai ca era mult prea crestina / irationala pentru gusturile mele.

    RăspundețiȘtergere
  13. Anonim, ai fi surprins cat de usor e sa ghidezi o fata spre calea ateismului. Nu trebuie decat sa o ajuti sa se maturizeze - psihic, intelectual, emotional si sexual.

    RăspundețiȘtergere
  14. Adi, faptul ca lasi mesaje stupide nu te face mai heterosexual. Iesi din debara, pana nu faci atac cerebral de la atata reprimare.

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu mai intra anonima crestina sa vada reactiile - a lasat o pilula si apoi s-a carat intr-un mod crestinesc. Doar nu-ti imaginai ca e capabila sa sustina o discutie dupa cele 4 aberatii pe care le-a scris in cele 4 propozitii asertive.

    RăspundețiȘtergere
  16. @Zdragomir - specimenului astuia nu-i las nici un comentariu si nici nu-i raspund. Pe asta si daca il injuri i se pare ca-i faci vreun omagiu. Nu merita ca cineva sa-i raspunda ceva, e ca si cum un om normal ar raspunde unuia de la spitalul 9 care se crede Stan si Bran.

    RăspundețiȘtergere
  17. Pe vremuri toate drumurile duceau la Roma. Acum orice tema se posteaza pe oricare blog, toate comentariile duc la pensii si greutatile vietii.
    Asi fi de parere ca cei ce nu sunt in stare sa comenteze - pozitiv sau negativ - o teme data, sa nu comenteze.

    RăspundețiȘtergere
  18. N-am inteles nimic din ce-ai spus. Poti sa fii mai precis?

    RăspundețiȘtergere
  19. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  20. După moarte nu se va întampla absolut nimic înafară de faptul că vei fi mort. Mai sunt 11 zile până la D-Day. Darwin Day. Să sărbătorim viaţa cu supă primordială aşadar!

    RăspundețiȘtergere