Pagini

marți, 6 iulie 2010

Biserica - organizaţie de tip mafiot

Crima organizată este definită prin existenţa unor grupuri de infractori, structurate pe ideea înfăptuirii unor activităţi conspirative, având ca principal scop obţinerea de profituri ilicite. Una dintre cele mai comune şi mai extinse grupări de crimă organizată este biserica. Iată de ce:
Metoda preferată a bisericii este escrocheria. Pe lângă structura ierarhică reală, compusă din preoţi, arhiepiscopi, sfinţi părinţi, patriarhi sau papi, există şi o structură ierarhică imaginară care funcţionează în folosul celei reale şi care include dumnezei, draci, sfinţi, mucenici, apostoli şi profeţi.
La vârful acestei instituţii mafiote se află naşul cel mare, denumit Dumnezeu. Despre acesta se ştie că este un individ foarte răzbunător şi va recurge la orice fel de pedeapsă culminând cu tortura eternă. Pe acesta nu l-a văzut nimeni însă reputaţia sa este foarte bine stabilită de nenumăratele mărturii ale celor bătuţi de Dumnezeu cu: inundaţii, cutremure, secetă, cancer, sărăcie, prostie, creştinism, malformaţii congenitale, naşterea în România şi altele din aceeaşi categorie.
Principalul său purtător de cuvânt, pe nume Iisus Hristos prezintă oferta asociaţiei mafiote prin intermediul Evangheliei (vestea cea bună): 
- Ori faci ce îţi spun eu, ori naşul cel mare o să se ocupe de tine. Dacă însă te porţi bine şi plăteşti taxa de protecţie, noi o să avem grijă de tine, mai ales după ce mori.
Deoarece Iisus Hristos face parte din ierarhia imaginară a grupării mafiote, despre care se crede că locuieşte pe undeva prin ceruri, evanghelia este propovăduită aici de către reprezentanţii lui Hristos pe Pământ - popii. Treaba acestora este să pună în practică ameninţările cu tortura eternă şi să colecteze taxele de protecţie cu diferite ocazii, din care amintim aici clasicele nunţi, botezuri şi înmormântări.
Succesul acestei organizaţii este asigurat în primul rând de gradul de securizare şi izolare informaţională dintre nivelele ierarhiei. Acesta este atât de eficient construită încât chiar şi unii dintre popi cred că există ierarhia imaginară, deşi nu au văzut decât picturi cu reprezentanţii acelei ierarhii, numite icoane. Cei care cunosc ADEVĂRUL se comportă întotdeauna ca şi cum adevărul ar fi o minciună iar minciunile adevăr, ţinându-i  astfel pe ceilalţi în organizaţie. 
Ideea de bază este că biserica te apără de ea însăşi - contra taxelor plătite. Dacă nu ai şti ceea ce îţi spune biserica nu ai avea nici un motiv întemeiat să-i plăteşti ceva. Nu ai şti că există dumnezei şi nici nu te-ar interesa.
Biserica colaborează foarte bine cu cealaltă vestită grupare mafiotă, aceea care îţi zice că ai semnat nu ştiu ce contract social cu ea (pe care tu nu l-ai semnat niciodată) şi că în virtutea acestui contract trebuie să plăteşti, da, din nou, taxe. Taxe pe baza cărora această grupare îţi îndoctrinează cu religie copiii şi plăteşte diferite aparate de represiune care au menirea de-a interveni în viaţa ta privată şi de-a ţi lua dreptul de a-ţi administra propriile finanţe, spunându-ţi că tu nu eşti în stare să o faci.

Iată că la recentele inundaţii biserica a anunţat că colectează fonduri de la binevoitori pentru a ajutora sinistraţii. De ce oare i-ar trece cuiva prin cap să ajute sinistraţii dând acele fonduri bisericii, eu nu pot să-mi explic.

19 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mama, ce tare e sa fii administrator de blog si sa stergi injuraturile crestinilor, fara ca ei sa poata sa faca ceva!

    RăspundețiȘtergere
  3. mai tare e sa fii popa, ca le e frica si sa deschida gura, desi nu li s-ar intampla nimic...

    gand la gand... m-am uitat acum sa vad daca e postat mai devreme sau mai tarziu (notepad-ul dateaza de demult la mine, dar e greu sa vorbesti in limbajul asta pe care l-am ales eu)... un articol de nota 10! ...eu am incercat sa fiu mai blanda, ca nu poti sa faci un crestin sa se intoarca la 90 grade deodata. Pragul "blasfemiei" il va impinge mai tare inapoi.

    1. Intai ii spui sa nu se mai duca la burtosii aia, ca e clar ca nu e bine, nu pot fi reprezentantii unui Dumnezeu asa cum si-l imagineaza ei, si aici pot sa observe foarte repede adevarul, chiar daca au fost spalati pe creier, daca procedura nu e foarte deasa.

    2 Apoi ii directionezi pe ceva ce, daca au "suflet" bun ii va mobiliza, si obtii astfel o mare victorie - faptul ca nu vor merge saptamana de saptamana la formatat de creier daca s-au adunat ganduri peste saptamana...si cine stie, poate astfel, in cativa ani buni creierele vor incepe sa judece limpede, fara influente nefaste de la niste oameni de o moralitate cel putin indoielnica.

    Pana la urma cred ca si asta a contat la propria-mi deconvertire- faptul ca de 10 ani stateam cu Bogdan, el nefiind interesat de Dumnezeu si nefrecventand biserici -nu isi pusese niciodata intrebari din astea existentiale fiindca niciodata nu a fost indemnat sa mearga la biserica, dar nici nu i-a fost interzisa aceasta. Evident ca nu se spovedise niciodata in viata. Acum se considera agnostic.)

    Nu prea poti demonstra inselatoria, desi e clar ca banii ajung in buzunarul lor... insa poti demonstra clar traficul de influenta.

    RăspundețiȘtergere
  4. eu am incercat sa fiu mai blanda, ca nu poti sa faci un crestin sa se intoarca la 90 grade deodata. Pragul "blasfemiei" il va impinge mai tare inapoi

    Blogul meu e in principal pentru atei si nehotarati si mai ales pentru aceia care nu cred ca religia e o mare problema. De regula daca un crestin vede sloganul "Blasfemia e sfanta" ar trebui sa o coteasca de aici. Dar nu refuz nici discutiile cu crestinii, deoarece sunt amuzante. Cel putin articolul asta spune ca crestinismul e un abuz psihic foarte grav si ca cineva trebuie sa ia pozitie. Sunt destule site-uri cu oameni mai blanzi, asa, ca tine, eu am ales sa ma bag pe o nişă ceva mai obscura.

    Nu prea poti demonstra inselatoria, desi e clar ca banii ajung in buzunarul lor... insa poti demonstra clar traficul de influenta.

    Eu cred ca se poate demonstra inselatoria, deoarece astia vand servicii doar dupa moarte. Ca sa nu fie tratati ca alti vanzatori de minciuni, ei ar trebui sa vina cu dovezile. Si n-au cum, pentru ca in afara de Cristos nu s-a intors nimeni sa ne povesteasca cum e dupa ce crapi. Iar pe Cristos nu-l cred nici crestinii, ca nu se tine nici unul de dogma. Problema este ca inca societatea nu a ajuns la acel nivel in care sa nu mai considere religia tabu, si sa o examineze critic. Ca daca s-ar intampla asa, toti vanzatorii de servicii inexistente, escrocii, ar infunda puscaria de urgenta, conform legii.
    http://sclavii.blogspot.com/2010/06/frauda-la-nivel-national.html

    RăspundețiȘtergere
  5. "Iar pe Cristos nu-l cred nici crestinii, ca nu se tine nici unul de dogma."

    ? La noi in zona toti il cred cuvand cu cuvant. Si edenul, si marul si sarpele si tot ce le mai spune popa este sfant.

    Iar dovada incontestabila ca a inviat, dupa ei, este trucul ala cu lumina invierii. (Bineinteles ca se roaga tot mai mult si merg tot mai des la biserica pt ca, cica D-zeu intarzie tot mai mult cu lumina ca oamenii sunt tot mai pacatosi pe pamant... si vor sa-l imbuneze - da, tribasm la maxim 24/24, 7z/sapatamana)

    Cand ai chef vino in vizita pe aici si o sa vezi ca toti il invoca pe Dumnezeu aproape incontinuu... nu pot sa salut un vecin fara un Doamne Ajuta!, nu pot sa intreb de vreme ca poate o da dumnezeu... si poate in alte locuri zic doar asa, din reflex, dar aici chiar cred (se vede cum li se lumineaza fata cand il aduc in discutie).

    Toti vecinii mi-au recomandat sa dau cu agheazma in casa daca mai plange copilul asa noaptea, sa merg sa-i citeasca, sa merg la nu stiu ce manastire unde popica ala are har, sa deschida cartea?, sa inconjor nus ce biserica in genunchi, sa merg la Sf Spiridon si sa pup moastele aluia ca vindeca, la Parascheva, etc, etc... NIMENI nu m-a intrebat macar ce-a spus medicul, daca i-am facut analize... desi toti isi aratau sincer incgrijorarea si ii doreau ... tot binele din lume... dupa mintea fiecaruia.

    Si eu voiam sa scriu cam ca tine, dar de la ultimele 2 posturi m-am razgandit. Cel mai bine ar fi ca incet-incet sa iasa toti din evul mediu, sa nu mai mearga la biserica...

    Ce spui tu pare ca un pas foarte necesar dupa ce majoritatea face primul pas. Altfel cei multi din Evul Mediu or sa ajunga sa arda atei pe rug (la noi la Suceava nu-i prea departe momentul... cam cum ii asmuta politicienii pe italienii intoleranti, la fel fgac aici popii cu crestinii intoleranti... de la asta pana la incidente de genul celor din Italia nu mai este mult)

    RăspundețiȘtergere
  6. Erata: *tribalism, *ingrijorarea *fac

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma, ce sa-ti spun, situatia ta e mai diferita. Eu cand vin pe la lucru si se scapa unul cu "Dumnezeu stie", fac la el - ce-ai spus maa?...
    Ma rog e o chestie de amuzament; stiu toti cam cu ce ma ocup si ca nu e nevoie sa-mi aminteasca ei de religie, le readuc eu aminte de fiecare data cand am ocazia.

    Eu abia astept sa prin cate un pravoslavnic si sa-l iau la ture. Trimite-i pe aia de la tine pe aici ca am eu grija de ei.

    RăspundețiȘtergere
  8. am uitat de pasul 0 - pas foarte mediatizat la tv si-n presa in ultima vreme cu rezultate imbucuratoare. Acest pas presupune aratarea miilor de abuzuri de tot felul din cadrul BOR.

    Caci la unii eu n-am trecere, nu pot nici sa deschid gura caci sar cu - shhh... si imi fac semn sa ma opresc ca ard in iad daca nu! - sa nu cumva sa spui ceva rau de preoti! Este pacat mare!

    Astia nu pot fi abordati de tine sau de mine. Insa incet-incet mai prind cu coada ochiului cate o stire-bomba despre popi. Aoleu, sa nu cumva sa le spunem popi, caci asta e deja blasfemie. Putem sa le spunem doar duhovnici, preoti sau parinti spirituali.

    De obicei astia de la "ground 0" au o evlavie incomensurabila si se adreseaza cu "parintele" ne-a sfatuit, el ne-a indrumat, povatuit pe calea cea dreapta intru Hristos! (si oile o mai iau pe aratura, astea nu, niciodata)

    La Botosani, in copilarie, eram inconjurata de foarte multi din astia, multe femei visau doar sa fie maicute caci cea mai mare lucrare era sa servesti pe Domnul... cand eram mica chiar imprumutasem si eu telul lor... ce sa zic, sunt nivele de indobitocire... in unele locuri nu poti sa iti imaginezi discutiile... Astea de aici is inspre level 1, mai accepta si o contra popilor, caci aici la noi popa din cartier a intrecut orice limita a nesimtirii...eu zic ca o duc bine pt N Moldovei...

    RăspundețiȘtergere
  9. pas foarte mediatizat la tv si-n presa in ultima vreme cu rezultate imbucuratoare. Acest pas presupune aratarea miilor de abuzuri de tot felul din cadrul BOR

    Intr-adevar, chestiunile astea sunt foarte utile, deoarece ii duc pe popi din sfera sacrului in sfera profanului, ceea ce ii poate aduce pe unii la relizarea faptului ca si aceia tot niste mamifere sunt, ba inca unele dintre cele mai lipsite de scrupule.

    Caci la unii eu n-am trecere, nu pot nici sa deschid gura caci sar cu - shhh... si imi fac semn sa ma opresc ca ard in iad daca nu! - sa nu cumva sa spui ceva rau de preoti! Este pacat mare!


    Eu daca dau peste habotnici prefer blasfemia directa, nu prea mai stau la discutii. La mine nu e problema ca m-ar exclude din nu stiu ce grup sau ca m-as sinucide social, pur si simplu nu ma interesaza sa socializez cu asemenea personaje, si totodata abordarea mea foarte aroganta, denigratoare si agresiva ii face sa dea inapoi si sa inceapa sa se gandeasca daca nu cumva au probleme la cap. De regula discutiile se termina cu "da, adevarat, dar mie asa imi place sa cred". Insa nu exista vreo modalitate de abordare perfecta. Cel mai bine e sa le incerci pe toate. Adeseori poate fi foarte distractiv.

    Cat despre pasul 0 - cum sa-ti spun eu, o dam in psihanaliza sociala care e tot pseudostiinta. Nu ai de unde sa stii ce anume merge si pe cine. Poate ca unii incep sa-si puna intrebari din cauza comportamentului popilor, altii sa se intrebe oare ce au in cap ateii astia, altii sa citesca biblia si sa vada ororile de pe acolo, etc. Ceea ce trebuie sa puna la dispozitia populatiei comunitatea ateista este o plaja cat mai variata de tipuri de discurs - de la anticrestinism feroce pana la deism sau panteism. Eu unul sunt optimist. Adevarul trebuie sa triumfe in fata minciunilor sfruntate.

    RăspundețiȘtergere
  10. @godless1859:
    :) liderule de opinie ,Schwarzeneggerule, VanDammule care esti tu ! Luceafarule care ne arati adevarul...

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu, ma confunzi, nu sunt nici Schwarzenegger, nici van Damme dar, acolo cu Luceafarul ai fost pe aproape. De fapt eu sunt Lucifer (Antichristul). Sperie-te de mine si du-te la biserica sa inhalezi niste tamaie, nu mai freca menta pe internet ca internetul e plin de tentatii ale Satanei (fie binecuvantat numele ei).

    RăspundețiȘtergere
  12. Felicitari pt atitudine Godless!!Eu locuiesc in Oradea,aici in Transilvania oamenii sunt oleaca mai deschisi spre alte opinii(nu se includ aici cei de la tara),in general se pot aborda cu succes asemenea discutii filosofice cu cei tineri,batranii fiind imuni la inteligenta si trecerea ideilor prin filtrul propriei gandiri.Dar asta nu inseamna ca noi trebuie sa acceptam jugul acesta social si sa nu luam atitudine-iar eu cum sunt deja o fire recalcitranta la asemenea probleme,simt o adevarata evlavie(hiihi)cand imi aduc contributia la educarea si trezirea ratiunii celor saraci cu duhul.Am observat de asemenea ca injuraturile cu referire directa la sfinti aduc cu sine aproape caderea in apoplexie a celor vizati si tematori de pedepse divine-ceea ce ma face sa sper in taina in reducerea nr celor saraci cu duhul.Daca ei se simt indreptatiti si chiar au mandat de la dzo sa ne agreseze pe toti fara discernamant,eu de ce nu as fi indreptatita sa ii desconspir si sa imi fac datoria morala fata de copii,pt ca nu-i asa ei sunt viitorul nostru...si nu vrem sa avem alte generatii de indobitociti..am asteptat si asa destul...acum cred ca a venit timpul nostru sa iesim la lumina,destul ne-au tinut in bezna de secole reprezentantii lui dzo pe pamant!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Este clar ca dumnezeul din biblia crestin-ortodoxa este cel adevarat, pentru ca... asa scrie in biblie si asa am fost invatat de mic, nu are nici O legatura cu faptul ca aici m-am nascut, si TREBUIE sa ma rog in fiecare seara si la masa si tot timpul la dumnezeu, pentru ca el nu e atotstiutor sa isi dea seama ce ma framanta. Mai sunt cateva zeci de contradictie in biblie, dar totusi cred, sigur e mana cominsti-satanist-ateilor. De ce sa-mi traiesc viata cand pot sa mi-o petrec rugandu-ma la un zeu mitologic care nu s-a dovedit a fi adevarat dar de care am invatat de mic ca ar exista sus in cer pe undeva dar si pe pamant ca e atotprezent. Chiar daca nu am siguranta ca exista o viata de apoi sau macar un zeu eu nu ma risc, cine stie poate chiar exista si ideea e ca pierzi TOTUL daca iti petreci o viata si nu crezi in dumnezeu dar nu pierzi nimic daca crezi in dumnezeu dar nu exista, decat viata reala.

    RăspundețiȘtergere
  14. @Cocolina - foarte elocvent spus - ar trebui sa scrii si tu pe altundeva, in afara de comentariile de la niste articole. Eu ma gandesc la ce o sa creada despre noi aia din secolul XXV si stiu ce parere am eu despre cei din Evul Mediu - un fel de primitivi. Chiar daca aceia tot vor crede despre noi ca am fost primitivi, macar sa se stie ca vreo cativa s-au luptat cu primitivismul. Religia asta e o absurditate la nivel mondial si o rusine a speciei umane din sec XXI.

    @Andrei - Eu zic sa te convertesti pe bune, si apoi sa iesi pe strada tipand ca ti s-a revelat Dumnezeu si ca a lasat vorba (ca porunca suplimentara la alea din VT) sa se legalizeze marijuana. Ori te baga la spital, ori o legalizeaza.

    RăspundețiȘtergere
  15. @Godless-va citesc mereu cu placere si ma bucur ca pot face parte din clubul vostru!:-) Nu prea am mereu timp pt ca am fetita mica si trebuie sa ma ocup de ea si sa-i construiesc o educatie adecvata pt ca pericolele sunt mari si manipularea dupa cum se stie ne pandeste in mai toate sferele vietii sociale.Felcitari inca odata si daca imi permiti voi sta aici alaturi de voi cu drag...

    RăspundețiȘtergere
  16. As deschide proces crestinismului pentru toate atrocitatile pe care le-a savarsit in doua mii de ani in lumea de aici si in cea de dincolo. Daca vreti Pace , dreptate , egalitate , fratie intre oameni si popoare , cuvantul de ordine este - Laicizare .Preotii sunt ticalosii lumii .Omenirea a fost mintita , impilata , ucisa si masacrata incepand cu primii proroci , asa cum ne reveleaza chiar Biblia crestina , izvoarele istorice dar si arhiva spiritului lucid . Nu am vazut pana acum oameni care sa moara pentru binele cuiva .Am vazut si am avut de a face cu ticalosi care sa ne minta , sa ne traga in cursa , sa impileze si sa ucida .
    M-am videcat de credinta in binele monstrilor in blana de miel.
    In spitalele de psihiatrie nebunii se cred Dumnezeu sau macar trimisii lui Dumnezeu.Astia ne sunt prorocii si mantuitorii .Ma intreb cum a fost posibil asa ceva . Cat vor mai exista in lume creduli , piosi , evlaviosi si fricosi ? Spaima si lasitatile din ei ii cheama pe tirani .

    Emil Cioran , Istorie si Utopie : " In lumea asta , peste un tiran precum Hitler si Stalin si peste un alt tiran precum Filip al Doilea si Carol Quntul si peste toti tiranii de la Cezar incoace ,Sus, Sus, in ierarhia universala mai troneaza un tiran . Unul singur . Sa-l scriti cu litere mari caci pentru El si pentru infricosatoarea Lui faima au urlat si au patimit veacurile . Il vad la orizont ( desigur pe Hristos ) cu Sabia de foc si deja aud gemetele si chiar strigatele noastre , caci noaptea ce ne va pogori in oase ne va aduce cu ea - nu Pacea, asa cum a promis-o pentru psalmist, ci Groaza "

    Sictiri la toti cei ce propavaduiesc credinta ! Pace , liniste sufleteasca , adevar , dreptate si egalitate la toata lumea - ele va vor aduce mantuirea .Atata vreme cat este credinta, Diavolul va avea unde sa se ascunda : in spaimele si lasitatile noastre si in blana mielului crestin , in halucinatiile , in febra si in delirul crestinilor.

    RăspundețiȘtergere
  17. Inainte de a incepe voi face anumite precizari, absolut necesare pentru a putea purta o discutie normala.

    Cauza este un Fenomen sau complex de fenomene care precedă şi, în condiţii determinate, provoacă apariţia altui fenomen, denumit efect, căruia îi serveşte ca punct de plecare.

    As vrea sa atrag atentia asupra faptului ca:

    1. fenomenul – cauza “provoaca aparitia” fenomenului – efect.

    2. fenomenul – cauza “ serveste ca punct de plecare” pentru fenomenul – efect.

    ceea ce inseamna ca

    3. fenomenul – cauza este primul fenomen care produce fenomenul – efect.

    Prin univers se intelege tot spatiul si timpul cunoscut de catre noi.

    Primul inseamna cel care se afla la inceputul unei serii. Inceputul unei serii este dat de felul in care este ordonata acea serie. Daca eu decid ca ordonarea unei serii sa se faca in mod crescator dupa numele elementelor cel care se afla la inceputul acelei serii va fi un anumit element din serie – a, rezultand ca „a” este primul. Daca voi decide sa ordonez acea serie descrescator dupa numele elementelor atunci elementul care se afla la inceputul seriei va fi un element -b, rezultand ca „b” este primul. Daca decid sa ordonez seria crescator in functie de timpul la care a fos adaugat in serie atunci imi va rezulta ca elementul care se afla la inceputul seriei este “c”, rezultand ca „c” este primul. Exemplele ar putea continua. Primul poate sa fie diferit in functie de ordonare.

    Alte precizari si consideratii:

    Ceea ce este in afara universului noua nu este cunoscut si noi putem sa facem doar presupuneri daca exista sau nu ceva in afara.
    In afara universului ar putea exista cu totul alte legi ale fizicii, ar putea pur si simplu sa existe niste particule care periodic provoaca aparitia unui univers.

    Cauza universului este o cauza din afara universului si din moment ce ne permitem sa afirmam ca exista ceva in afara universului care ar cauza universul de ce sa ne oprim si sa consideram ca in afara universului exista doar cauza care a creat universul?

    De ce sa consideram cauza universului a fi “prima cauza”?
    Din moment ce presupunem ca in afara universului exista ceva ce a putut cauza universul atunci putem presupune ca orice si oricine poate exista in afara universului.

    Din moment ce teistul isi permite sa invoce existenta unei fiinte in afara universului, nimic nu ne poate opri din a invoca existenta unei fiinte scapata din spitalul de nebuni din afara universului care face pur si simplu niste experimente ilegale si creaza universuri pentru a vedea felul in care evolueaza si ca, acea fiinta va primi niste socuri cu plasma in momentul in care va fi prinsa de alte fiinte care traiesc in afara universului.

    Daca permitem si acceptam o cauza externa universului ca si cauza pentru univers atunci totul este permis in afara universului, orice ne trece prin cap este valid si are aceeasi valoare din punct de vedere logic.

    RăspundețiȘtergere
  18. vreau sa fiu in organizatie

    RăspundețiȘtergere