Pagini

luni, 1 martie 2010

Cosmetică şi cercei, religie pentru femei

Aşa după cum bine se ştie, orice parazit psihic (religie) urmăreşte crearea unor nevoi artificiale pentru specularea lor ulterioară.

Cu cât parazitul psihic loveşte mai adânc în integritatea psihică a subiectului, cu atât este mai eficient, iar în cazul femeilor (mamifere), cea mai simplă metodă de complexare este atacul la adresa aparenţei exterioare.

De ce au nevoie femeile de cosmetice (smacsuri) şi podoabe (sârme)?
Pentru că sunt urâte! Cum demonstrezi unei femei că este urâtă? Simplu. Prin selecţie observaţională.

Se ia una bucată mass media şi se umple până la refuz cu un tip de femeie care reprezintă un procent insignifiant din populaţia feminină pe care îl promovezi ca fiind modelul, un fel de Albert Einstein + Bill Gates feminin, ceva la care orice femeie trebuie să aspire. În cazul real, o fufă lipsită de creier, deoarece dacă ai promova o femeie inteligentă şi cultă, şi s-ar lua şi restul după ea, nu ar mai putea adera la religia cosmetică. Să nu uităm că orice religie prosperă acolo unde nu există gândire critică.

Procentul de femei care reprezintă modelul trebuie să fie neapărat insignifiant şi să nu reflecte realitatea din teren, astfel încât tot restul specimenelor feminine să intre sub incidenţa nevoilor de-a arăta conform modelului.

Aşa cum un mare filozof (eu) a spus odată, reclama este sufletul îndoctrinării. A văzut careva vreodată făcându-se reclamă la pâine, educaţie sau hârtie igienică? Normal că nu. Pentru lucrurile necesare nu este nevoie de reclamă, oamenii oricum le vor dori (cu educaţia e dubitabil). Reclama este necesară doar pentru cele nenecesare, inutile.
Toate reclamele pentru cosmetice şi toată subcultura şi industria ataşată, stimulată artificial şi de paraziţii care beneficiază de pe urma acestei religii, sunt nişte capodopere de programare neurolingvistică a căror singur scop este să umple specia feminină cu complexe de inferioritate.

Odată ce nevoia psihică artificială a fost creată, nevoie care variază de la invidie până la disperare, industria bisericesc-cosmetică ia avânt şi stoarce buzunarele sclavelor, precum şi pe ale sclavilor ataşaţi sclavelor, contra vopsele de toate tipurile şi diferite obiecte metalice şi plastice, a căror folosire transformă realitatea într-o haită de măscărici şi clovni de sex feminin.

Ca cineva să înţeleagă ridicolul şi gradul de dezaxare al situaţiei, nu trebuie decât să-şi imagineze specia masculină comportându-se exact în acelaşi mod în care o face cea feminină. Odată o sa vin la lucru, pentru ilustrare, rujat, dat cu farduri, ojat, cu două clipsuri în urechi, o brăţară de cupru pe mână şi cu cerneală mov pe la ochi. Dacă nici asta nu ar fi de râs, atunci mă întreb ce?

Nu că masculii nu ar fi de râsul curcilor, dar sunt din alte motive.

Religia odată instaurată va face victime colaterale din rândul persoanelor care nu vor să iasă în evidenţă prin comportamente diferite de turmă, şi a celora care chiar consideră că idealurile turmei sunt de urmat.

Ei bine, am veşti noi pentru voi:
- o femeie atrăgătoare, conform cu nivelul de atracţie furnizat oricum de evoluţia prin selecţie naturală, va fi atrăgătoare oricum, dar poate oricând să-şi bage un belciug in nas sau în ureche după moda scroafelor doar pentru că aşa i-a zis cineva că e la modă.
- o femeie neatrăgătoare poate să se tavalescă prin vopsele şi bijuterii, şi nu o să fie decât suma dintre o femeie neatrăgătoare, hidrocarburi şi metale. Ar face bine să lucreze pe la alte capitole dacă vrea reproducere (creier?).

Acestea fiind spuse vă urez 1 martie fericit. Care este o sărbătoare artificială şi stupidă, menită să umple de bani pe vânzătorii de lucruri inutile.

31 de comentarii:

  1. Ai perfecta dreptate. Insa femeile sunt ingrozitor de proaste, de asta si prinde povestea cu cosmeticele. Si sunt atat de proaste, incat nu isi pun problema ce contin chimicalele alea pe care si le intind pe fata in fiecare zi ...
    Pe alta parte, exista si presiunea societatii,iar femeile proaste se supun : ca trebuie sa arate bine, ca le arat lumea cu degetul ca's neingrijite, bla-bla.
    Acuma, femeie fiind, imi pensez sprancene, ma epilez si eu, nu pentru ca's masochista, ci pentru ca daca nu ma aliniez imaginii de femeie ingrijita, cam am de suferit pe unde merg, pe la job, etc. Adica exista o presiune pe care nu ai cum sa o elimini decat daca alegi sa sacrifici lucruri mai importante decat un banal epilat, sau vopsirea unui par, ca sa nu arat ca lupul sur...

    RăspundețiȘtergere
  2. "A văzut careva vreodată făcându-se reclamă la pâine, educaţie sau hârtie igienică? Normal că nu."

    Pesemne ca n-ai vazut reclame la hartia smintitoare de dorinti dracesti ZEWA, sau la colectia Adevarul.

    Se stie ca omul, mai ales in Post, trebuie sa foloseasca hartie igienica de proasta calitate, din aceea gri la 20 de bani care zgarie si nu sunt ambalate; Placerea este dusmanul Mantuirii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Tzipi, si nu simti si tu nici o placere sa te aranjezi? Nu-ti place si tie sa fii frumoasa, cocheta? Sa fii feminina? Sa fii aranjata? Chiar o faci doar pentru ca asa vrea lumea? Sa zicem ca ti-a crescut parul pubian cat stuful, chiar nu te deranjeaza? Ca asa ar vrea animalul prost sa fii naturala! Sau sa mirosi a transpiratie si a sange la ciclu doar pentru ca asa se excita un animal prost? Nu e placut la atingere un picior neted? Presupun ca esti fata/femeie!
    Animalului prost chiar ii place sa simta niste tepi cand mangaie o femeie? Ce, este homosexual? Nu pot sa cred! Vorbiti asa pentru ca nu va ganditi! Da, chiar nu ganditi cum ar fi altfel. Ai impresia ca daca asculti Parazitii si ai citit Nietzsche gata, ti-a crescut geniul, mai...! Stai cuminte, mai, ca "in jurul tau e multe, tu nu intelegi nimica". Sau poate ai fantezii sexuale cu babe de la tara! Stai in linistea ta (daca exista) si-ti imaginezi o lume fara frumusete "dobandita" sa vezi cum ar fi. Si sa-ti mai zic ceva, crezi ca "o femeie atragatoare...(ca mai sus)" s-ar uita la tine mai...? Iti zic eu, daca societatea evolua in alta directie, cred ca erai primul care-ti infigeai o teapa pe canal, sa pari ca o ai mai mare, frustratule! Imi imaginez cum ai parul la axila si intre picioare si cat de tare te chinui cand te balacesti la garla sau cand vrei sa ti-o gasesti ca se te masturbezi! Jura-te ca nu-ti dai cu parfum, mincinosule! Spray, roll-on, stick sau orice altceva similar!
    Iti spun eu, urasti femeile pentru ca nu ai parte de ele. Mai bine le-ai iubi, si-ai lasa naiba abjectiile astea semidocte, ca timpul trece si trece pe lamga tine! Superiorule!

    RăspundețiȘtergere
  4. anonim, nu despre asta se vorbea.
    si barbatii se dau cu deodorant (necesar), se rad si se dau cu parfum (pentru atractie si pt a te simti bine) dar nu-i vezi sa-si intinda pe fata tot felul de rahaturi pana ajung ca la circ.
    femeile pun uneori prea multa importanta pe aspect. e adevarat femeile tin mai mult la partea asta. de obicei ele decoreaza. dar e exagerat sa petreci ore in sir in fata oglinzii zilnic cu machiat si demachiat.
    plus ca iti fac rau cosmeticele in exces, o sa pari urata demachiata si o sa-ti fie frica sa mergi si pana la magazin fara o dara de ceva.
    curele de slabire ca sa ajungi ca nu stiu ce vedeta din revista foamea la fel, fac rau. plus ca uiti un lucru: preferintele difera. exista oameni care prefera obezele, cum e mika, exista oameni cu tot felul de fetisuri bizare.
    inca ceva, daca un barbat ii atrage atentia unei femei ca se machiaza prea mult, ea se va uita urat la el. nu zic sa fii muma padurii si sa stai cu monospranceana daca natura a avut chef de glume, dar nici sa ajungi ca acele pitzi ironizate peste tot.
    uite doua exemple http://www.picbox.ro/image.php?key=e5b9477d98dc8760739f59eae1b41dfe
    http://www.picbox.ro/image.php?key=40a77a19ec22b1e1d073374b3cd51f27
    de cele mai multe ori femeile isi apreciaza intre ele podoabele, barbatii de la un punct anume nu mai tin cont.
    e un subiect destul de interesant si as putea sa ma intind mai mult de-atat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pt. Anonim. Ba da, ma simt si eu ok sa ma aranjez. Dar pana la mazgaleala de pe fata : nu as putea sa-mi pun pudre si fonduri de ten, nici sa ma plateasca.
    Pentru spray, roll-on am, gasit inlocuitori non-toxici ( argint coloidal). In loc de epilat si durerile aferente, prefer un Gilette cinstit, ca sa impac si capra si varza.
    Dar eu vorbeam de toata mazgaleala aia toxica pe care si-o pun femeile pe fata, ca sa fie o idee mai atragatoare. Ma multumesc cu un ruj si atat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc, esti o persoana decenta. Si te felicit pentru asta. Pentru tine era textul doar pana a "animalul prost...", adica primele cinci randuri. Restul sunt pentru animalul prost, stie el cine. Te rog sa ma scuzi pentru limbajul nepotrivit, intr-un text in care apare si numele tau. La multi ani de 1 Martie, ziua martisorului! Un simbol frumos si ne-inutil, cum sugereaza unele animale proaste! Na ca am gresit iar! Cu respect pentru tine si toti oamenii cu bun simt de pe acest blog.

    RăspundețiȘtergere
  7. @Tzipi - esti deci victima colaterala; presupun ca daca cultura nu ar fi de asa natura ai renunta la ruj si vopsea de par. Oricum ceea ce ma dezugusta cel mai rau este campania dusa pentru stimularea acestor comportamente.
    Cat despre eliminarea parului de pe tot felul de regiuni, o fac si eu. Nu de alta dar e mai comod.

    RăspundețiȘtergere
  8. @Nastafavrie
    Hartia igienica de prosta calitate, tot neeficienta este. Ca sa te chinui, intr-adevar cu stersu la cur, trebuie sa folosesti biblia.
    A mea cel putin are foile lucioase, si nu se prinde kktul de ea. Probabil se respinge cu kktul dinauntrul foilor.

    RăspundețiȘtergere
  9. @Anonim(1)
    1. Nu ascult Parazitii. Prefer Chuck Schuldiner sau Lux Occulta.
    2. Ai vreo problema cu homosexualii? Asta este apanajul religiosilor. Iar tu esti unul dintre ei.
    3. Ma dau intr-adevar cu rexona, din ala solid. Ma face sa ma simt confortabil la nivel fizic, nu psihic. Colateral poate sa ma faca sa ma simt bine si la nivel psihic. Nu vad unde in articolul asta am facut propaganda pentru detinatorii de bacterii in exces.
    4. Nu urasc femeile in particular ci intreaga specie umana, deoarece nu inteleg de ce mama dracu inca ne ocupam cu tot felul de activitati futile, cand e atat de mult de cercetat si sunt atat de multe probleme reale in societate. Stai sa vezi ce boala am pe masculi.
    5. Tu esti sablonul individului lipsit de gandire critica, sclav al turmei. Daca traiai acum 150 de ani erai exact parosul intru toate cele, ala despre care vorbesti acolo. Oamenii ca tine au nevoie sa primeasca porunci de la altii ca sa stie ce sa faca. Uite, iti poruncesc:
    Go fuck yourself!

    RăspundețiȘtergere
  10. Atata timp cat nu tai cu cutitul stratul de fond de ten de pe fata unei femei si atata timp cat nu e exagerat de machiata, nu vad nici o problema in faptul ca o femeie isi pune in evidenta anumite trasaturi, stiind ca in felul acesta va fi si mai atragatoare. Cred ca se simte mult mai bine in pielea ei si capata mai multa incredere in ea. (La fel ai spus si tu godless ca te simti mai bine fizic si psihic dc te dai cu deo).
    E adevarat ca o urata poate sa-si puna si kkt pe ea ca nu schimba mare lucru dar cel putin se simte mai bine. Cineva tot o s-o placa.
    Eu cred ca toate femeile sunt frumoase; daca nu fizic, atunci intelectual sau compenseaza cu un bun simt al umorului sau cu altceva...

    Ce sa-i faci godless, este vorba de o competitie acerba intre femei pentru barbati si sunt in stare sa imbunatateasca nu numai partea intelectuala...din pacate, frumusetea fizica e cea care are un impact mult mai mare decat cea intelectuala.

    RăspundețiȘtergere
  11. Anonim, scuzele sunt acceptate, insa aia cu "animal prost" iarasi nu tine. Animalele nu's proaste, nici una ! Si ti-o spune cineva care e buna prietena cu ele !

    Godless, as renunta cu placere la vopseaua de par, da' nu-mi permit ...
    Campaniile de promovare nu ar exista, daca nu ar avea cui se adresa ( turmei care nu gandeste critic ). Daca femeilor li se pare firesc sa vina cineva care isi asuma autoritatea de a le arata "moda", reviste pt. femei, atunci isi merita soarta ( de oi proaste ).

    RăspundețiȘtergere
  12. Uff ma Tzipi da ce se intampla fara vopsea de par?
    Ti se înspică sau esti blondă natural şi se fac bancuri pe seama ta?
    Sau ai albit, ca sefa mea? (pe ea o scuz).
    Sincer, acuma fiind mascul imi place parul natural (conform selectiei naturale care astfel m-a programat), si nu vad decat un procent de 3% femei nevopsite. Imi vine greu sa cred ca aceeasi selectie naturala nu le-a ajutat cu o coama respectabila.

    RăspundețiȘtergere
  13. @G
    1. Sa vazi cat de trist e cand esti flancat in toate partile 7 ore pe zi de colege, care daca au la dispozitie 7 ore libere din timpul alocat sclaviei il folosesc sa se uite pe site-uri cu haine, vopsele si podoabe. Macar daca erau urate cu draci mai intelegeam.
    2. Nene cand vorbeam de fizic vorbesc de senzatii. Eliminarea parului de sub brat, de exemplu, ca sa nu vorbesc de altele, si datul pe acolo cu deodorant te salveaza de mancarimi si alte senzatii neplacute. Mai e si factorul social aici, si, cum mie nu-mi plac transpiratii, pot sa proiectez asta si asupra altora. Igiena este ceva, iar machiajul cu totul altceva.
    3. Afacerea cu reproducerea e ceva mai complicata. Nu numai ca depinde se semnale vizuale, dar si de cele olfactive, tactile, auditive si chiar de situatie si context psihic.
    Oamenii sunt mult mai receptivi la cuplare in anumite situatii, decat in altele. De aia s-au inventat bodegi. Vizualul e o mica particica din tot ritualul de reproducere.
    Si ceea ce ma deranjeaza pe mine este ca vizualul este ridicat in mod artificial deasupra celorlalte si cu precadere asupra auditivului. Cum s-a ajuns ca in societatea asta femeia de succes sa fie Andreea Marin? Ce dracu are aia in cap?
    Eu consider ca un model pentru femei ar fi Marie-Rose Mociornita de exemplu, nu lipsitele de creier care domina media si impun ritmul prostiei.
    4. [Frumusetea fizica are un impact mult mai mare decat cea intelectuala.]

    Eu zic ca lucrurile nu sunt absolute. As prefera echilibrul. Odata trageam din tigara in fata firmei si trece o bunaciune, din aia langa care plangi. Cand a deschis insa gura si a facut un dezacord atat de oribil pe care nici taranii din satul meu nu-l fac, mi s-a aplecat.
    Totodata, daca Stephen Hawking ar fi femeie, nu cred ca i-as face multe avansuri.

    RăspundețiȘtergere
  14. Tzipi e jumate alba in cap. Problema e ca nu-i nici alb, da' nici negru...cum e mai prost. Asa ca il vopsesc intr-un maro aproximativ ( parul alb oricum ramane o idee mai deschis ).

    Te compatimesc profund ca tre' sa stai intre femei ...eu sunt femeie, da' le evit pe cat se poate. Toata viata mea le-am evitat, ca ma iritau la maximum cu prostia si ifosele ( da, sunt si exceptii, insa sunt...exceptii ).

    De ce e vedeta genul Andreea Marin ? Pentru ca "tara te vrea prost " ... si abia apoi pentru ca e frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  15. No, ca nu ma deranjeaza, sunt tacute, oricum eu stau cu castile pe urechi, numai ca ma uit cum performeaza ceremonialul religios al consultarii de saituri de haine si nu incetez sa ma minunez de persistenta lor.

    RăspundețiȘtergere
  16. @godless
    Intradevar, femei ca Mociornita ar trebui considerate etalon si sunt, de catre o anumita patura a societatii, in ea neincluzandu-se persoanele care provoveaza si idolatrizeaza femei precum Andreea Marin. Si, apropo de ceea ce a zis Tzipi, cred ca femei ca aceasta sunt vedete nu neaparat pentru ca tara te vrea prost ci pentru ca atat ii duce capu p-aia care o promoveaza. Trebuie sa lucram mult la cultura si la educatia noastra, a poporului roman, pentru a se schimba situatia.

    Si daca n-ai observat, si Mociornita se machiaza :). Plus de asta, mai este si credincioasa, ma mir ca ai trecut peste acest obstacol crucial.

    RăspundețiȘtergere
  17. Ma indoiesc ca Mociornita e credincioasa. Si mama care e ateista la modul practic, aproape la fel de dura ca mine, adeseori foloseste exprimari care includ cuvantul Dumnezeu, si nu la modul peiorativ. Are 60 de ani si cultura lingvistica si-a pus amprenta asupra ei. Fa un search pe google dupa Mociornita, Dumnezeu, Cristos, crestinism, credinta, si vezi ce iese.
    Cat despre smacsuri, am observat si eu ca Mociornita se rujaza.
    Ideea este ca odata ce a spus ca banii multi sunt o responsabilitate imensa, nu un motiv de infatuare, m-a lovit la punctul sensibil.
    Intamplator am vazut mai multe interviuri cu ea, si fata de femeile romanesti are 5 clase de civilizatie deasupra, nu numai deasupra femeilor romane dar si deasupra masculilor romani.
    Eu cand am scris articolul nu m-am referit la societatea romaneasca in mod exclusiv. Aici, bineinteles treaba este exacerbata. Dar tampenia modista domina toate domeniile de exprimare ale speciei. Eu stiu ca nu o sa rezolva nimic cu articolul meu. Dar macar daca determin 2 persoane sa gandeasca critic la adresa acestui subiect, pentru mine este un mare castig.
    De fapt asta urmaresc, nu schimbarea radicala a societatii. Daca mi as imagina ca o sa fac eu asta m-as califica instantaneu ca fiind psihopat.

    RăspundețiȘtergere
  18. http://www.formula-as.ro/2007/771/lumea-romaneasca-24/marie-rose-mociornita-8026

    Iti dau dreptate, si eu am urmarit-o si mi-a placut de prima data cand am auzit-o vorbind.

    Si chiar daca ti se va da dreptate, vei castiga doar atat, femeile vor continua sa se machieze, kestia asta cu machiajul dateaza din antichitate si va nu stiu daca se va schimba ceva.

    RăspundețiȘtergere
  19. :D Extasy pentru femei se vinde in orice magazin iuviliar..

    Cred ca totusi frumusetea femeii este strin legata de machiaj!

    RăspundețiȘtergere
  20. Da, si daca negi a doua ta afirmatie iese cam asa:

    Cred ca totusi uratenia femeii este strans legata de lipsa machiajului!

    RăspundețiȘtergere
  21. Eu sunt una dintre cele care a gandit critic la adresa celor din articol (machiaj, etc). Mi-a placut cum toate vedetele au ten perfect , si am incercat si eu treaba cu fondul de ten, dar e oribil, niciodata nu m-am putut obisnui, mai ales ca am tendinta sa ma ating pe fata si sa imi intind orice as pune acolo . Asa ca am renuntat mai mult din comoditate coroborata cu blamarea accentului ce se pune pe treburile acestea . Am noroc ca nu prea am probleme cu pielea . Cred ca am ritualul cosmetic si igienic egal cu al unui barbat constiincios, ca nici unui barbat nu ii strica sa-si curete fata uneori cu ceva mai mult decat apa.
    Machiajul meu consta in ruj si nu imi plac decat cateva nuante de rosu, care imi stau bine, si este uneori chiar necesar deoarece imi da o alura mai matura . Fac 25 de ani peste o luna si inca sunt intrebata daca sunt sora lu fiica-mea si nu mi se da peste 17 ani . Uneori ma simt bine ca par mai tanara, mai ales daca se va pastra tendinta peste ani, dar alteori ma simt ciudat ca ma gandesc ca unii ma aud ce vorbesc cu micuta si isi dau seama ca sunt mama-sa si se gandesc ca am facut prunc la 15 ani .

    Despre moda, n-am ce spune, am terminat artele si imi plac unele creatii, din acelea ce nu le poti purta pe strada . Pe langa asta imi place sa imi fac eu haine . Ce pot sa spun, I'm good with my hands, imi place sa fac lucruri , mai putin alea ce fac praf mult, gen sa slefuiesc ghipsuri, am alergie la praf :P

    RăspundețiȘtergere
  22. Acum ceva vreme eram impreuna cu prietenul pe strada, cand am intepenit amandoi. La vere 5 m de noi era o...oare e potrivit sa folosesc termenul "tipa"? Avea pantaloni cu talie joasa si bluza un pic scurta. Intre ele se itea o piele portocalie "a la solar", prajita pana face "crontz". Deasupra curelei cu strasuri, dorsal, se itea mandru un tribal, decolorat, desigur(tatuaje+soare=love). De sub claia de par ars de atata vopsit platinat si chinuit cu permanentu' aparea....Ce va fi aparut, nu stiu:)) Pielea fetei era acoperita cu un strat gros de glet cu 3 tonuri mai deschis decat culoarea pielii(look de masca de ghips), conturul buzelor amintea de bancu' cu centura neagra, gene false, o paleta intreaga de vopsele de ulei pe pleoape si...piesa de rezistenta, sprancenele rase si desenate mai sus, mai departate, mai scurte, foarte subtiri si foarte negre. Cred ca era foarte amuzant sa se uite cineva la doi oameni socati care se hoalba si isi musca obrajii, ca sa nu bubuie de ras.....
    Si eu ma machiez. Atunci cand plec in oras sau ma intalnesc cu omu' mi se pare de bun simt sa ascund semnele de oboseala avansata. Am folosit fond de ten doar o data, la "Miss majorat". Nu voi repeta greseala. Si sunt momente cand imi fac machiaje "butterfly" puternice, cu sclipici si care se prelungesc pe tample: cand sunt pe scena si rolul meu cere asta. Fiecare "masca" la timpul ei, nu?
    Iar cu hainele....nu am fost niciodata la moda:))) Moda e ce iti sta bine.
    (P.S. Adi m-a trimis la articolul asta si inca vreo cateva ca sa vad ce misogin e Godless. Am vazut cat de misogin e.)

    RăspundețiȘtergere
  23. m-a trimis la articolul asta si inca vreo cateva ca sa vad ce misogin e Godless

    De fapt, asta era un articol anticonsumerist. Nu urasc femeile, insa cand vad ce face lumea cu aceasta productie a selectiei naturale numita creier ma iau durerile de cap. Unele dintre colegele mele sunt in stare sa se uite 4 ore in continuu pe site-uri cu cercei si cosmetice. Imi imaginez - reactii de fuziune la temperaturi imense, cantitati la fel de mari de energie, razele de soare, calatorind cu viteza luminii vreo 8 minute pana ajung aici, apoi energia lor e transformata prin fotosinteza in material vegetal care este transformat prin ditamai lantul trofic si ajunge sub forma de carne la niste fete care nu gasesc altceva mai bun de facut cu energia aia decat s-o arda pe internet dupa cercei. Fucked up. Reactii nucleare tranformate in cautarea ubicua a cerceilor potriviti. Nu m-ar deranja daca ar arde-o dupa ceva cultura si informatie insa nu se intampla. Cat despre masculi si aceia sunt la fel de breji. Ori citesc site-uri fotbalistice ori joaca niste jocuri tembele in flash.

    RăspundețiȘtergere
  24. Eu stiu. Fac bijuuri. Le si port cu placere. Ma uimeste cand vad cate femei isi cumpara, si la ce cantitati de en-gros.
    Imi place sa vad o femeie aranjata si ingrijita, arata ca se gandeste un pic inainte sa iasa pe usa. Dar unele exagereaza.
    Am putine prietene femei. Cand ies in oras ies, spre disperarea masculului, "cu baietii". Un grup de programatori, muzicieni si biologi. Sa vezi acolo neuroni prajiti:)

    RăspundețiȘtergere
  25. Ai niste relatii de inversa proportionalitate intre gradul de cultura la femeii si numarul / calitatea bijuteriilor si a celorlalte accesorii de tipul asta.

    Ma deranjeaza la industria asta lipsa de moderatie odata, si apoi faptul ca reprezinta o mare valoare in societate (uite si tu ce preturi au cosmeticele astea).

    Insa cel mai rau ma deranjeaza tortura prin reclama. Treaba reclamei e sa creeze cumparatorului nevoia, si ca sa faca asta trebuie sa-i implementeze frustrarea, dupa care sa vina cu raspunsul la frustrarea pe care i-a produs-o. Nu arati ca Angelina Jolie - nu-i problema, iti dam niste smacsuri si o sa arati ca ea. Nimic diferit de crestinism care inventeaza probleme si tot el vine cu rezolvarea.

    RăspundețiȘtergere
  26. Hai ca Angelina e ok.....sunt alte tipologii mai nasoale. De exemplu anorexicele alea care arata ca niste baietei de 12 ani, dar cu baloane de silicon la pupa si la prora. Nu prea inteleg nici nevoia de a te injecta cu o toxina si a-ti paraliza anumiti muschi.....Clostridium ar trebui sa fie eliminat, nu crescut special.....
    Problema e ca in loc sa promoveze tipologia femeii sanatoase, active, sportive, inteligente, "idealul" e pitzigoaica anorexica, siliconata si lobotomizata.....

    RăspundețiȘtergere
  27. Angelina e ok insa am vazut tipe mai bune. Totusi, Angelina e buna pe partea cealalta din cauza ca-i ateista. Nota 10 de la mine.

    Femeile sanatoase, active, fara complexe, inteligente si independente nu produc bani (pentru altii). Primul mesaj pe care il trimite o siliconata este acela ca e complexata, iar complexele de inferioritate produc o groaza de bani. Trebuie doar sa infestezi spatiul mediatic cu ele.

    RăspundețiȘtergere
  28. (Adi striga pe FaceBook sa iti spun ca Nicole Kidman e mult mai cool decat Angelina Jolie. )

    Da, dar clasa mai sus mentionata e utila societatii, pe cand celelalte sunt utile pietii de nimicuri.:P Mie nu mi-ar fi greu sa aleg. Totusi, sa fi o tipa cu picioarele infipte pe pamant poate fi dificil din punctul de vedere al relatiilor. Prea multi prefera o papusa cuminte. Si de cauciuc.

    RăspundețiȘtergere
  29. Nu-l mai mentiona pe individ; n-am ce discuta cu el si nu vreau sa aud despre faptul ca exista, indiferent ca sunt sau nu dovezi in ceea ce priveste existenta sa. Din cauza lui nu pot sa las comentariile libere pe blog si trebuie sa-mi pierd timpul stergandu-i injuraturile pe care le lasa aproape zilnic pe aici din cauza ca filtrul de spam merge ca dracu. Nicole Kidman are celulita si pe deasupra mai e si irationala.

    Totusi, sa fi o tipa cu picioarele infipte pe pamant poate fi dificil din punctul de vedere al relatiilor. Prea multi prefera o papusa cuminte

    Probabil obisnuinta culturala si rezultat al lungii istorii a discriminarii femeilor care inca se intampla.

    RăspundețiȘtergere
  30. si nu simti si tu nici o placere sa te aranjezi? Nu-ti place si tie sa fii frumoasa, cocheta? Sa fii feminina? Sa fii aranjata?

    să fii feminină este un stereotip tâmpit, care l-a obţinut religia unde femeia are grijă de casă şi de copii şi bărbatul este căpătîiul familiei. Am vazut fete foarte frumoase fără machiaj sau în salopetă

    Animalului prost

    asta nu e altceva decât preconcepţia tâmpită a religioşilor că omul nu este animal. civilizaţia nu justifică natura omului doamnelor şi domnilor. şi maimuţele sau leii ori cocodrilii au societăţi ale lor şi obiceiuri.

    Sau sa mirosi a transpiratie si a sange la ciclu doar pentru ca asa se excita un animal prost .... babe de la tara

    auzi mă breazule, tu ai ciclu ca să ştii cum miroase sau cum se comportă? eu nu şi nici tu.

    cum, numai babele de la ţară au păr pubic şi ciclu ori transpiraţie sau cum.

    cretin tâmpit.

    părul pubic este menit pentru a proteja părţi ale corpului de fricţionare. dacă stai îmbrăcat non-stop, raderea completă a părului nu ar trebui să deranjeze, gol da.

    contrar 'credinţei' populare, raderea părului pubic implică mai multă transpiraţie(se irită pielea...), nu mai puţin. diferenţa stă în faptul că o absoarbe toată tricoul, nu părul.

    nu spun să nu te razi, în fine.


    alt tâmpit stereotipat-îndoctrinat, misogin şi homofob.

    RăspundețiȘtergere